Andreea Antonescu, clipe teribile în plină noapte. Momentul care a panicat-o pe artistă atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram

Celebritatea vine cu multe momente frumoase, însă vedetele nu sunt ferite nici de experințele neplăcute. Una dintre acestea este chiar Andreea Antonescu, care a povestit recent prin ce a trecut din cauza unui paparazzo.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă, atunci când a format trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Deși celebritatea vine cu momente frumoase, ea atrage după sine și expunerea publică, care poate transforma unele experiențe în adevărate momente neplăcute. Într-un interviu pentru Ego, Andreea Antonescu a povestit despre o experiență din trecut în care a avut de-a face cu paparazzi.

Andreea Antonescu, clipe teribile în plină noapte. Momentul care a panicat-o pe artistă atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii: „M-am speriat foarte tare”

Într-o seară, când se afla cu fostul ei soț, Traian Spak, și o prietenă, un paparazzo a sărit pe parbrizul mașinii sale. Artista s-a speriat atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii.

„Mi s-a întâmplat se fiu fugărită de paparazzi. Se întâmplă și s-a întâmplat cam tot timpul. Astăzi paparazzi se comportă foarte frumos și civilizat, nu am ce spune. La un moment dat, în schimb, s-a întâmplat ceva când eram cu Traian, nu aveam nimic de ascuns, eram oficial într-o relație. Ba, mai mult, era și o prietenă de-ale mele. Era destul de târziu, cred că 8 sau 9 seara, ieșisem dintr-un mall și un paparazzo a sărit pe mașina mea efectiv. A sărit pe parbriz.

Nu aveam ceva de ascuns, dar m-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică. Acela a fost singurul episod. Am mai avut bodyguarzi, dar când ieșeam pe stradă nu exista așa ceva. Întotdeauna m-am considerat un om normal și am considerat că pot trăi frumos între oameni”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Cristi Brancu refuză să-și expună fiul în mediul online: „Am eliminat tot mai mult interacțiunea asta”

„De-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte frumoase”

Cu toate acestea, Andreea Antonescu recunoaște că fanii s-au comportat mereu frumos cu ea, atât pe stradă, cât și la concerte. Deși la spectacole există o securitate, artista a mărturisit că nu a avut niciodată nevoie de pază în viața de zi cu zi.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu, de-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte frumoase. Nu am simțit vreodată că e cazul să ies în public. Da, la concerte este cu totul altceva! Sunt mii de oameni, se pot întâmpla multe lucruri nefericite, astfel că există o securitate, există pază, există poliție și mai multe. Dar așa, în viața de zi cu zi, nu!”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Tradiția pe care Theo Rose nu o respectă când Sasha împlinește un an: „Nu prea suntem adepții”

Te-ar putea interesa și: Povestea incredibilă a lui Cristian Ceaușu. Câștigătorul Românii au Talent s-a apucat de cântat la nai la 6 ani, pentru a se vindeca de astm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel