Cum s-a acomodat fiica Andreei Amtonescu în România. Dezvăluirile făcute de vedetă după ce s-a întors din SUA

Data publicării:

Andreea Antonescu strălucește de fericire că acum are ambele fiice alături de ea. Câte face solista pentru ele.

Andreea Antonescu este în continuare în culmea fericirii după ce fiica ei, Sienna, a anunțat că s-a hotărât să rămână definitiv în România. Fata ei nu a putut sta prea departe de surioara mai mică, fiind decisă să pună și ea umărul la treabă alături de mama lor.

Vezi și: Andreea Antonescu, în culmea fericirii, după ce Sienna i-a spus decizia finală: „Nu a putut sta fără surioara ei”

Pe de altă parte, Andreea este în culmea fericirii, anunțând pe toată lumea că acum se simte mai împlinită ca niciodată. Sienna deja este înscrisă la școală în România, iar temerile că nu s-ar integra au trecut și ele.

Până de curând, Sienna studia în SUA, acolo unde stătea la tatăl ei, iar mai mult ca sigur decizia făcută de ea îi va influența toată viața de acum înainte.

Nu a trecut foarte mult timp că ea „deja se vizitează cu colegele de clasă din școală”, fiind foarte plăcut pentru mama ei să vadă că fiica cea mare s-a integrat deja în colectivul românesc, notează Wowbiz.

Fericirea Andreei a fost completată de venirea fiicei mari, ea fiind foarte entuziasmată pentru cele două fete care acum sunt complet alături de ea. „Sunt extraordinar de fericită că le am pe ambele lângă mine. Ceva mai frumos de atât nu se poate.”

Vezi și: Andreea Antonescu și-a câștigat primii bani într-un mod inedit. Fetița de numai șase ani care a făcut 1600 de lei

Ba mai mult, solista își arată afecțiunea nemărginită pentru cele două fetițe prin implicarea de care dă dovadă, ea fiind 24 din 7 alături de ele cu orice au nevoie. Prioritatea, bineînțeles, este educația, iar Andreea reușește performanța de a avea o viață profesională împletită cu cea de mamă.

Ea „nici măcar nu a apelat la bonă, dedicându-și întegral timpul celor două fete”, mai ales că nu dorește să „o încarce ca timp pe Sienna”, chiar dacă cea din urmă dorește să fie alături mereu de surioara mai mică, Venice. Motivul principal este faptul că și Sienna este copil și își dorește de la ea să trăiască copilăria din plin.

Vezi și: Andreea Antonescu rupe tăcerea. De ce nu a fost prezentă vedeta la nunta mamei sale: „Îi urez noroc și fericire. Este un subiect închis”

Chiar dacă cele două fete provin din tați diferiți, acest lucru nu se lasă văzut, iar relația dintre Andreea și foștii parteneri continuă sub formă amicală pentru a se asigura de o educație cât mai bună pentru cele două micuțe.

Fiind în clasa a șasea deja, Sienna se bucură de mult timp atât cu prietenele ei, cât și cu familia, Andreea fiind o mamă „implicată complet”, după cum spune ea. Experiența de a avea o fiică pe un continet, în timp ce cealaltă se afla pe un altul nu era una ușoară, recunoștea solista în urmă cu numai o săptămână. 

Chiar dacă avea supărări și necazuri, venirea Siennei a luminat întreaga viață a colegei Andreei Bălan, afirmând chiar ea că „Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz.”, nota Cancan, cu câteva zile în urmă.

Vezi și: S-a schimbat relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Ce s-a întâmplat de când au devenit mame



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel