Andreea Antonescu este noua „prietenă” a lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia. Victor Vrînceanu, „implicat” fără să vrea în decizia comediantului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Victor Vrînceanu, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu, Spike
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Victor Vrînceanu, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu, Spike

Deși Andreea Antonescu era pe drumul cel bun, discuțiile interminabile despre trecutul ei l-au făcut pe Cătălin Bordea să ia o decizie cu ceva mai multă „seriozitate”.

Cătălin Bordea, comediantul de succes din România, a avut parte de un șoc în urma despărțirii de partenera sa, Livia Bordea. Ce este și mai dramatic este faptul că, imediat ulterior despărțirii, Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike, celebrul cântăreț. Pentru a mai adăuga o greutate pe inima comediantului, Spike era considerat cel mai bun prieten al său.

Vezi și: Livia Bordea, sărut pasional cu Spike, cel mai bun prieten al fostului soț. Cum au fost surprinși cei doi, dar și cum a recționat artistul: „Ne mai și sărutăm”

Vezi și: Cătălin Bordea confirmă că este într-o nouă relație, după divorțul de Livia: „Este o femeie minunată”

Vezi și: Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

Victor Vrînceanu, subiectul care l-a făcut să se gândească la prietenie

Trecând prin momente grele, în mod neașteptat, Andreea Antonescu i-ar fi trimis mesaje noaptea târziu comediantului. Deși ar fi fost deschis în privința unei apropieri romantice de solista de la Andre, Cătălin Bordea ar fi fost epuizat de discuțiile privitoare la fostul iubit al acesteia, Victor Vrînceanu. Văzând cum decurge discuția, vedeta a realizat că abordarea unei prietenii simple cu artista este cea mai bună cale.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.  

Vezi și: Cătălin Bordea, prima reacție, după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește, e bine să...”

Vezi și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Vezi și: Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia. Comediantul încearcă să fie optimist: "Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă..."

Prima declarație a lui Spike în privința relației dintre el și Livia

Spike a abordat subiectul care a atras toată atenția din showbizul românesc, fiind foarte scurt în declarații. El a invocat motivul infectării cu Covid pentru a închide apelului, în timp ce a mai precizat că obișnuiește să se sărute pasional și cu alte persoane din ierarhia firmei lor.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Vezi și: Cătălin Bordea, primele declarații după ce a divorțat de soția sa, Livia. Comediantul a confirmat, oficial, despărțirea: „O poveste s-a încheiat”

Vezi și: Cauza divorțului dintre Cătălin și Livia Bordea. La mijloc ar fi un bărbat cu bani: „Cheltuie cu ea și îi face toate poftele”

Vezi și: Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au divorțat la notar. Cei doi au luat-o pe drumuri separate: ”Am avut un an greu”

Cu toate că este devastat după despărțirea de fosta soție, Cătălin Bordea încearcă să rămână optimist cât se poate de mult.  Motivul inițial, deși nu există o declarație oficială în acest sens, ar fi fost faptul că bărbatul era zgârcit la ieșirile în oraș. Încă de acum o lună zvonurile spuneau că Livia și-ar fi găsit un „bărbat cu mai mulți bani”, însă sursele acestor zvonuri nu au fost nici azi confirmate.

În ceea ce privește relația sa cu Andreea Antonescu, comediantul va păstra cel mult o relație de prietenie, după cum a spus și el. Discuția avută cu fosta solistă subliniază provocarea prin care trece, sugerând  că a fost un moment foarte nepotrivit pentru aceasta de a începe să îi vorbească despre neplăcerile trecutului ei.

 

 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel