Andreea Antonescu și-a câștigat primii bani într-un mod inedit. Fetița de numai șase ani care a făcut 1600 de lei

Data actualizării: | Data publicării:

Pe ce i-a cheltuit artista imediat cum a câștigat suma deloc neglijabilă, mai ales că vorbim de anii 1989-1990.

Andreea Antonescu, una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Bălan cu care a făcut furori în anii 2000, a povestit cum a reușit să obțină primii săi bani. Era foarte mică, iar suma pe care o câștigase nu era deloc neglijabilă, mai ales la acea vreme.

Vezi și: Andreea Antonescu rupe tăcerea. De ce nu a fost prezentă vedeta la nunta mamei sale: „Îi urez noroc și fericire. Este un subiect închis”

Vedeta mărturisește că avea numai șase ani, iar cei 1600 de lei pe care îi primise nu era de neglijat. Totul s-a petrecut în cadrul unui concurs, la Galați, acolo unde artista și-a putut exersa vocea încă de mică.

“Aveam 6 ani. Am participat la un concurs la Radio Galați. Era un concurs de muzică, trebuia să mă duc acolo să cânt o piesă. Am cântat-o, era un concurs mare, la nivel de județ! Am câștigat, îmi amintesc și acum, 1600 de lei, pe vremea aia!

Îmi amintesc că îmi doream foarte mult o pereche de încălțăminte cu beculețe și o pereche de jeans puțin prespălați! Câștigând concursul, am reușit să îmi cumpăr lucrurile respective! Eram fiartă pe muzică și atunci mi-am dat seama că din muzică poți să faci un job! Atâta timp cât ești și renumerat, poți să și trăiești!”, notează Ego

Vezi și: S-a schimbat relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Ce s-a întâmplat de când au devenit mame

Potrivit Andreei, tatăl său credea în preconcepția cântăreței căreia i se pun banii la „dresuri”, nefiind cazul artistei. Eforturile sale au constat în a îl convinge pe propriul tată să o lase să-și îndeplinească visul.

“Primul care a fost de acest gen a fost tata, care a spus clar că fetița lui nu va ajunge niciodată cântăreață ca să i se pună în anumite dresuri bani! Din punctul lui de vedere, acesta era statutul de cântăreață!

Atunci, a trebuit să lupt mult cu el și să îi demonstrez că notele mari de la școală nu sunt o întâmplare! A zis că facem un compromis și mă lasă să cânt, el știind foarte bine cum m-au educat amândoi și ce valori mi-au dat, atâta timp cât notele de la școală rămân mari! Asta am făcut!”, a mai zis ea, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Andreea Antonescu, prima reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Bordea: „Se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată”

Cu o altă ocazie, prezicează sursa menționată, Andreea Antonescu a dezvăluit materiile care îi plăceau cel mai mult la școală. De asemenea, cititul este una dintre pasiunile sale:

“La materiile care contau cel mai mult pentru mine, engleză și matematică, am luat nota 10. Matematiciană înrăită, dar viața m-a dus pe drumul psihologiei. Aceasta este facultatea pe care am terminat-o. Odată descoperită psihologia, am început să citesc foarte mult. Îmi place extraordinar de mult să citesc, dar cărți de auto-educare pentru că acestea consider că m-au ajutat cel mai mult de-a lungul timpului.”, povestea Andreea Antonescu în trecut, potrivit Ego.

Vezi și: Andreea Antonescu este noua „prietenă” a lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia. Victor Vrînceanu, „implicat” fără să vrea în decizia comediantului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel