Andreea Bălan a vorbit deschis despre diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: „Nu mă port ca o femeie de 40 de ani”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Andreea Bălan

Andreea Bălan a povestit despre prima întâlnire cu partenerul ei, Victor Cornea, dar și despre diferența de vârstă de nouă ani dintre ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an. Deși artista este mai mare decât partenerul ei cu nouă ani, acest lucru nu i-a afectat și nu a contat niciodată pentru ei. 

Invitată la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu'”, Andreea Bălan a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Victor Cornea și cum a știut că el este bărbatul alături de care își dorește să își petreacă viața. Totul a început de la o simplă conversație pe Instagram. După ce artista a postat un videoclip despre spiritualitate, bărbatul i-a lăsat un mesaj, iar de acolo totul a curs natural. Neștiind cine este, cântăreața i-a vizualizat profilul și a aflat că este sportiv de performanță. Acest detaliu a impresionat-o deoarece știa că un sportiv este disciplinat și ambițios, calități pe care ea le căuta într-un viitor partener. Au hotărât să se întâlnească, iar Andreea Bălan recunoaște că a fost dragoste la prima vedere, mai ales că Victor a venit din altă țară să o cunoască, aflându-se într-un turneu de tenis la momentul respectiv.

„Prima noastră întâlnire a durat 12 ore”

„Mi-a scris pe Instagram la un filmuleț despre spiritualitate, de aceea mi-a atras atenția. Pentru că poate îmi mai scriu și alții, dar faptul că el mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate, mi-am dat seama că este diferit și că vorbim aceeași limbă. Nu știam cine este și am intrat pe profilul lui. Am văzut că este sportiv de performanță și aici m-a cucerit. Pentru că un sportiv de performanță este foarte disciplinat, ambițios, muncitor, niște criterii pe care mi le doresc la un bărbat. Și am început să vorbim. El m-a văzut în perioada mea adolescentină, cu șase luni înainte eu eram prin cluburi. I-a plăcut foarte mult de mine. El era într-o competiție majoră și mă suna zilnic, a contat foarte mult. Prima noastră întâlnire a durat 12 ore. A avut o zi pauză, s-a urcat în avion și a venit să mă vadă. Am plecat îndrăgostită”, a precizat Andreea Bălan, la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan: Despre echilibrul în cuplu și redescoperirea feminității. Cum a schimbat-o relația cu Victor Cornea

„Nu îmi e frică de diferența de vârstă dintre noi”

Deși între ei este o diferență de vârstă de nouă ani, Andreea Bălan având 39 de ani, iar Victor Cornea 30, acest aspect nu i-a deranjat, mai ales că artista se simte o copilă lângă el și se poartă chiar ca o adolescentă, după cum spune chiar ea. Cântăreața a mărturisit că atunci când l-a cunoscut, a simțit că se cunosc de o viață și simte că iubirea lor este dincolo de trup, de aceea, pentru ea, anii sunt doar un număr nesemnificativ. De asemenea, Andreea Bălan consideră că a fost nevoie să treacă prin anumite perioade dificile și experiențe mai puțin plăcute pentru a ajunge să se poată bucura pe deplin de relația cu Victor. Mai mult de atât, cântăreața simte pentru prima dată că este liniștită și că se află într-o relație sănătoasă din toate punctele de vedere.

„Nu îmi e frică de diferența de vârstă dintre noi. Pentru că suntem amândoi treziți spiritual și ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață. Era atât de familiar totul și eram atât de compatibili de la prima întâlnire. Noi semănăm și fizic. Eu cred că a trebuit să trecem prin mai multe experiențe mai puțin plăcute, mai ales eu, relații care s-au terminat, ca să învăț să pot să țin această relație, să fiu în această relație și să pot să îl apreciez pe el. Deși e  o diferență considerabilă de vârstă, de nouă ani, nu îmi e frică. Pentru că, repet, ne știm din alte vieți, dar și pentru că eu sunt un copil în interior, sunt o adolescentă de multe ori. Nu mă port ca o femeie de 40 de ani. Nu m-am certat niciodată cu Victor, nu am avut nicio discuție. Este cea mai liniștită relație pe care am avut-o vreodată. Eram de câteva luni împreună și mă întrebam când urmează să ne certăm. Pentru că atât de mult trăisem în toxicitate. Aici totul e atât de calm și de liniștit încât mi se părea ireal de bine. Până în clipa de față, noi nu am avut nicio discuție, totul curge atât de lin și frumos că mi se pare ireal. M-am îndrăgostit la prima vedere”, a declarat Andreea Bălan.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel