Andreea Bălan, adevărul despre relația cu tatăl său. La 18 ani a fugit de acasă, pentru a scăpa de bărbat: „Am avut un tată mai dur”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan a vorbit despre traumele din copilărie, pe care le-a cărat cu ea până în viața de adult.

Pentru a reuși să găsească liniștea sufletească de care se bucură în ziua de astăzi, Andreea Bălan a făcut multe ore de terapie și a lucrat extrem de mult cu ea. Artista spune că pe acest drum și parcurs și-a dat seama că multe dinrte traumele pe care le-a cărat cu ea în viața de adult vin exact din copilărie. Chiar dacă la vremea aceea nu le-a conștientizat, cu timpul, aceasta le-a descoperit și a învățat să se focuseze pe ele. 

„Totul e din copilărie. Da, aparent poți să ai o copilărie frumoasă, dar în spate, fără să-ți dai seama, poate ai avut niște experiențe pe care le-ai negat, le-ai uitat și îți ies la suprafață la 30 de ani. Copiii până la 7 ani nu sunt dezvoltați emoțional, iar ei înmagazinează fără să judece orice experiență, iar dacă este o experiență mai puțin plăcută, ei găsesc mecanisme de supraviețuire, nu au capacitatea să zică că mama era stresată în ziua aia. Cred că ei sunt de vină pentru acea reacție și își iau vina asupra ei. La mine, unul intre mecanisme a fost să uit și să îngheț.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan reacționează: „Asta nu înțeleg oamenii”

Ce spune despre perioada Andre

Astfel, vedeta își amintește cum perioada în care s-a înființat trupa Andre a fost una extrem de dificilă pentru ea, întrucât, având o vârstă fragedă, a fost nevoită să se maturizeze forțat și să fie pusă în fața unor situații greu de gestionat.

„Eu din perioada Andre nu-mi aduc aminte de foarte multe zile, săptămâni, cum a fost că am zburat cu elicopterul, nu-mi aduc aminte. Când se întâmpla ceva, mă blocam emoțional și nu simțeam nimic, nici frică, nici panică. Mai târziu, în viață, tu îți formezi aceste bagaje emoționale și te maturizezi, toți ne trăim viața așa. Ai niște bagaje pe care le cari după tine, iar la un moment dat apare un om, o persoană și îți apasă butoanele din trecut. Mulți dau vina pe ceilalți, dar trebuie să te cauți.”, a continuat artista.

Citește și: Giani Kiriță nu a citit niciodată o carte în viața lui. Cum a reacționat Teo Trandafir când a auzit

Adevărul despre relația cu tatăl său

Tot din copilărie, relația cu tatăl său s-a răcit extrem de mult. Bărbatul și-a dorit ca fiica sa să fie extrem de disciplinată mereu, lucru care pe aceasta a ajutat-o să se maturizeze, dar care i-a creat și anumite traume ce au însoțit-o în viață.

„La un moment dat vedeam că seamănă fizic (n.r. iubiții ei cu tatăl), cred că toate femeile facem asta involuntar. Eu am avut un tată mai dur și am zis că nu vreau ca el, fug, nu e adevărat, atragi fix cu niște caracteristici asemănătoare, tocmai ca tu să ierți și să te împaci cu tatăl tău. Am atras bărbați care mă făceau să retrăiesc copilăria, poate de aia de multe ori nu a funcționat. 

Am fugit și la propriu și la figurat de tata, la 18 ani am fugit. Deși am fugit, mai târziu am ajuns să mă port cu mine și cu echipa mea la fel de dur cum se purta tata cu mine. Eu nu am primit empatie, nu am învățat ce înseamnă. M-am uitat în chirie în București, într-o garsonieră, și am început să cânt și să danez. Voiam să-i demonstrez tatei că eu reușesc și fără el.

Citește și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldplay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel