Andreea Bălan, cadou impresionant de la Victor Cornea: „Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram

Andreea Bălan a rămas surpinsă de cadoul pe care Victor Cornea i l-a oferit de ziua ei de naștere. Când a văzut ce a primit, artista aproape că a rămas fără cuvinte. Mai mult, jucătorul de tenis i-a scris și o declarație romantică pe un bilețel.

Andreea Bălan a schimbat prefixul! Artista a împlinit duminică, 23 iunie, frumoasa vârstă de 40 de ani. Cu această ocazie, deși nu a putut să fie prezent la ziua ei de naștere, Victor Cornea nu a uitat-o pe iubita lui și i-a făcut o surpriză de proporții.

Andreea Bălan, cadou impresionant de la Victor Cornea: „Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow”

La ușa cântăreței a apărut un bărbat care i-a adus un cadou din partea jucătorului de tenis. Când a văzut ce are în mână, Andreea Bălan a rămas înmărmurită de emoții și de gestul impresionant pe care l-a făcut Victor Cornea pentru ea. Este vorba despre un buchet de trandafiri, dar nu orice buchet, ci unul format din 101 trandafiri. Artista a mărturisit că nu a mai primit din partea nimănui un astfel de buchet.

„101 de trandafiri?! Sunt 101 de trandafiri, n-am primit niciodată. Am primit 23, am primit 39 anul trecut, și acum 101. Îți dai seama? Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow. E foarte frumos! Te iubesc, Victor! Mulțumesc!”, a spus Andreea Bălan, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

@andreeabalan 101 ???? ????????❤️ #happy #birthdaygirl #love #grateful ???????? #blessed ♬ slow piano music(1297827) - syummacha

Te-ar putea interesa și: Ce plan are Oana Lis, după ce Viorel se va stinge din viața. Vedeta nu va locui singură: „Mă liniștește psihic asta”

Victor Cornea i-a scris și o declarație romantică pe un bilețel

Acest gest romantic nu s-a oprit doar la buchetul de trandafiri. Printre flori, Victor Cornea i-a pus iubitei sale și un bilețel, pe care a scris o declarație de dragoste emoționantă. Bilețelul a fost scos din buchet de fetițele artistei, care l-au citit și l-au arătat spre cameră.

„Te iubesc! La mulți ani!”, a scris Victor Cornea pe bilețelul pe care l-a pus în buchetul format din 101 trandafiri.

„Cine a scris?”, au întrebat fetițele Andreei Bălan.

„Cine a scris, iubita mea? Victor”, le-a explicat artista celor două fetițe.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”

Victor Cornea, mesaj emoționant în mediul online pentru Andreea Bălan: „La mulți ani, centrul Universului meu!”

Iar asta nu este tot. Pe lângă cadoul impresionant, Victor Cornea i-a făcut o declarație emoționantă Andreei Bălan, cu ocazia zilei sale de naștere. Jucătorul de tenis a scris în mediul online un mesaj pentru artistă, dar și o fotografie în care apare alături de ea.

„La mulți ani, centrul Universului meu! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Victor Cornea, pe Instagram, la secțiunea InstaStory, acolo unde a postat și o fotografie cu el și iubita sa îmbrățișându-se.

Te-ar putea interesa și: Povestea tristă de viață a lui Nicolai Tand, dinainte să simtă gustul celebrității. Ce lecții prețioase a învățat bucătarul: „Eram tânăr, ce era să fac?”

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel