Andreea Bălan „dă din casă” de la Vlad Cornea. Unul dintre părinții sportivului a fost surprins în poză

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bălan a fost primită cu multă căldură de părinții lui Vlad Cornea.

Se spune despre Andreea Bălan că și-a găsit cu adevărat dragostea dacă vine vorba despre Vlad Cornea. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, atunci când Vlad Cornea a contactat-o pe artistă și s-au hotărât să se vadă în oraș.

Vezi și: Andreea Bălan este însărcinată? Fanii artistei sunt în extaz

Acum, după luni de zile de relație, cei doi și-au prezentat partenerul părinților, iar Andreea Bălan este foarte fericită cu familia Cornea. De asemenea, cântăreața practică meditații intense în timpul liber, motiv pentru care a spus că i-a „recunoscut” imediat părinții partenerului ei.

„I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație', spunea Andreea Bălan acum câteva luni, când a clarificat și zvonurile care spuneau că părinții sportivului nu o plac.

Vezi și: Andreea Bălan, pregătită să îngroape securea războiului cu George Burcea. Pasul important făcut de aristă: „Am decis să nu...”

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari', mai spunea cântăreața atunci, notează Viva.

În casa părinților lui Victor Cornea, la Sibiu, Andreea Bălan a fotografiat camera cu premii a iubitului ei, filmându-se apoi pe sine, iar în reflexia geamului poate fi observat unul dintre părinții lui Vlad Cornea.

„Nu cred că tremură. Ne pregătim de Crăciun”, spune artista râzând, în timp ce probează o căciulă muzicală care dansează.

Vezi și: Victor Vrînceanu i-a interzis vehement un lucru Andreei Antonescu, ce ține de fetița lor: „Sub nicio formă. Nu am să acceptat niciodată”

Fericirea vedetei este nemărginită, iar cel mai probabil totul se datorează iubitului ei care o împlinește în fiecare aspect.

Este cunoscut procesul civil dintre Andreea Bălan și George Burcea, un proces care deja se întinde pe trei ani și are ca subiect fetițele celor două vedete, dar și alte detalii precum pensia alimentară care, momentan, ar fi în valoare de 500 de lei, iar George Burcea trebuie să se asigure că o plătește lunar.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat cântăreața pentru spynews

Acestea fiind spuse, curios este dacă Andreea Bălan și-a luat și fiicele cu ea la viitorii „socri” sau dacă le-a lăsat acasă. Din păcate, vedeta nu a precizat nimic legat de acest aspect.

Vezi și: Motivul pentru care Victor Cornea s-a îndrăgostit iremediabil de Andreea Bălan. Ce l-a făcut să îi scrie artistei, în urmă cu luni de zile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel