Andreea Bălan: Despre echilibrul în cuplu și redescoperirea feminității. Cum a schimbat-o relația cu Victor Cornea

Data publicării:
Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram

Andreea Bălan a vorbit, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”, despre felul în care relația cu Victor Cornea a schimbat-o, dar și despre lucrurile pe care le face diferit acum față de fostele sale relații. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. De aproximativ un an, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis, Victor Cornea. 

Într-o recentă apariție la podcastul lui Bursucu', Andreea Bălan a vorbit deschis despre dinamica financiară în relațiile sale anterioare și impactul pe care l-a avut asupra rolurilor de gen. Artista a menționat cum, în trecut, obișnuia să susțină financiar casa și chiar să își asume un rol masculin, ceea ce i-a afectat echilibrul emoțional. Cântăreața a subliniat că această situație a creat tensiuni în relațiile sale, deoarece partenerii ei se simțeau incomod sau chiar inferiori dacă ea câștiga mai mulți bani decât ei. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat odată cu actualul său partener, Victor Cornea, alături de care a găsit un echilibru real și lângă care se simte din nou feminină.

„Eu am susținut casa, am susținut tot”

„Banii mei sunt banii mei și banii lui sunt banii lui. Eu nu întreb niciodată ce face cu banii lui. În trecut nu a existat asta, din contră. Eu am susținut casa, am susținut tot. Tot timpul m-am simțit bărbat și e complet greșit, e o rețetă greșită pe care femeile nu ar trebui să o trăiască. Abia târziu am înțeles și a trebuit să mă echilibrez și să redevin femeie. E un dezavantaj pentru bărbat dacă femeia câștigă mai mult, se simte prost. Nu ți-o spune pe față, dar nu se mai simte el bărbat și mi s-a întâmplat asta în toate relațiile mele anterioare. Abia acum, cu Victor, există un echilibru real, corect și just în care el se simte bărbat și eu femeie. Eu când merg cu el undeva nu plătesc nimic, nicăieri niciodată. În relațiile anterioare plăteam. Eu am câștigat mereu mai mult și se simțea ciudat și s-au stricat relațiile, iar în situația prezentă, el este bărbat adevărat, câștigă mai mult decât mine și sunt cu adevărat femeie, echilibrată și relaxată. Oriunde merg, nu am nicio grijă financiară, el se ocupă de tot. În sfârșit mă simt cum e corect, că până acum nu m-am simțit așa”, a declarat Andreea Balan la podcastul lui Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Cum a schimbat-o viața de mamă pe Gina Pistol. Vedeta și-a deschis sufletul

„Niciodată un bărbat nu m-a întreținut și nu a avut grijă de mine”

De asemenea, Andreea Bălan a reflectat asupra greșelilor pe care le-a făcut în relațiile anterioare, în special în ceea ce privește dorința de a compensa prin bani lipsa afecțiunii. Ea a recunoscut că încerca să fie liderul relației și să ofere mai mult la capitolul financiar, crezând că astfel ar putea câștiga dragostea partenerilor săi. Artista a explicat că, abia acum, în relația cu Victor, a descoperit ce înseamnă să fie protejată și apreciată de un bărbat care preia inițiativa și oferă suport. Această schimbare i-a permis să renunțe la rolul de „mascul” în relație și să își îmbrățișeze cu adevărat feminitatea.

„Eu am crezut că dacă compensez pe partea financiară, poate mă iubesc și primesc dragoste(de la foștii parteneri). Noi femeile trebuie să oferim energia asta feminină în care bărbatul trebuie să aibă grijă de tine și să fie un lider. Eu încercam să fiu lider și să ofer din ce aveam eu. Pentru că eram mereu plecată la concerte și mi se părea că poate nu ofer suficient timp. Niciodată un bărbat nu m-a întreținut și nu a avut grijă de mine. Abia acum, Victor are grijă de tot. Până acum nu a existat ca un bărbat să îmi cumpere ceva scump. Tot ce am, toate gențile sunt luate de mine. Nu a existat un cadou scump din partea unui bărbat. Nu cumperi niciodată, cu nimic material iubirea. Acum sunt cu adevărat femeie și nu aș putea să mă mai întorc niciodată la masculinitatea pe care o aveam în trecut”, a adăugat Andreea Bălan, la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel