Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Ella și Clara sunt fetițele rezultate de Andreea Bălan și George Burcea. Deși divorțul celor doi le-a afectat pe micuțe, Andreea Bălan nu se lasă și încearcă să le ofere cea mai bună educație.

Andreea Bălan și-a dedicat mai tot timpul creșterii fetițelor sale, mai ales după ce s-a produs despărțirea dintre ea și George Burcea. Într-o emisiune de la Antena Stars, Andreea Bălan a discutat despre cum le educă ea pe Ella și Clara, având în vedere că acum este și Vlad Cornea în zonă.

Citește și: Andreea Bălan, cadou impresionant de la Victor Cornea: „Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow”

Nu o dată le-a lăsat Andreea Bălan pe cele mici cu iubitul ei tenismen. Atunci când a avut maratoane de spectacole, în special vara, Andreea Bălan a apelat la partenerul său de încredere pentru a le supraveghea pe cele mici.

Cu toate acestea, Ella și Clara au program strict. Nu au voie la televizor mai mult de câteva ore pe zi, iar dacă vorbim despre tablete și telefoane - nu le sunt permise. Mai mult, artista le interzice fetelor să deține gadgeturi până la 12 ani.

Motivul? Andreea Bălan spune că tehnologia din mâinile copiilor îi duce la depresie pe cei din urmă.

„Ele stau doar la televizor, o oră, o oră jumătate pe zi și atât. Nu au telefoane, nu au tablete, nici nu vor avea până la 10 – 12 ani. Este cel mai greșit lucru să le dai copiilor telefoane și tablete, cel puțin până la 10 ani, 12 ani. Asta spun toți psihologii. Ajung să fie adolescenți depresivi. Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală. În familia noastră așa este”, a spus vedeta la Antena Stars.

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis iubitul ei, Victor Cornea

Andreea Bălan mai spune și că cel mai mare avantaj în cazul ei este că are doi copii - astfel nu se vor plictisi când sunt lăsați fără telefoane sau tablete sau chiar singuri. Totodată, având un singur copil, timpul tău se împarte și mai mult ca părinte - spune artista.

Într-adevăr, eu am avantajul că am doi copii. Când ai doi copii, se joacă împreună. Când ai un singur copil și tu ca părinte ești foarte ocupat, câteodată e confortabil să îi arunci un telefon. Trebuie să înțelegi și acei părinți. Fiecare părinte face ce poate. Eu am norocul să am doi copii și pur și simplu au un loc de joacă fabulos acasă, au piscină, au tobogane și nu e nevoie de telefoane și tablete”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Bălan - zi nefericită. Victor Cornea, iubitul ei, a ratat calificarea în finala probei de dublu la Sassuolo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel