Andreea Bălan îl ține ascuns pe Victor Cornea. Sandu Bălan, tatăl ei, vine cu declarații neașteptate

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram, Facebook/ Victor Cornea, Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Facebook/ Victor Cornea, Andreea Bălan

Andreea Bălan are reticențe în a se afișa cu iubitul ei în fața părinților.

Sandu Bălan este tatăl celebrei artiste Andreea Bălan, iar în trecut, cei doi au avut câteva tensiuni, mai ales în privința aparițiilor în presă pe care le avea acesta. De meserie este impresar, iar educația pe care a oferit-o fiicei sale este una care a pregătit-o pe vedetă pentru viața de succes. Există, totuși, o mare diferență între educația primită de Andreea Bălan și cea primită de Andreea Antonescu. Deși tații lor erau prieteni, Andreea Antonescu nu avea voie să poarte machiaj la evenimentele lor, iar ulterioare tensiuni ar fi apărut din cauza banilor.

Sandu Bălan rupe tăcerea

Cu ocazia unui interviu,  Sandu Bălan a venit cu declarații neașteptate, mai ales că, cu ceva timp în urmă, părintele a acuzat-o pe fiica sa că nu mai vorbește deloc cu el. El mărturisește că nu l-a cunoscut pe iubitul Andreei Bălan, aflând despre acesta prin intermediul presei. Nu este supărat pe ea, spunând că o iubește indiferent de context. Vestea bună este că își va petrece ziua de naștere împreună cu familia, dar nu se știe dacă va veni și Victor Cornea, protagonistul abținându-se de la alte comentarii.

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, a mărturisit Săndel Bălan, potrivit playtech.ro.

De ce îl ascunde de tată

Au fost foarte puține cazurile în care Andreea Bălan a vorbti despre propriul său tată. Nu se știu foarte multe detalii despre relația dintre cei doi, iar în acest mod se naște întrebarea: De ce nu și-ar dori vedeta să-l pezinte pe partenerul ei propriului părinte, mai ales că se mândrește atât de tare cu el? Deși doar ea poate răspunde acestei întrebări, Andreea Bălan a dezvăluit cu ocazia unei emisuni modul în care l-a cunoscut pe Victor Cornea. Deși nu se declară o fană a rețelelor de socializare, cântăreața s-a îndrăgostit de sportiv pe internet.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane (n.r. – de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”, a spus vedeta, la „Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Mai departe, ea a continuat și a atras atenția asupra bărbaților care îi comentează pe internet, la diferite postări, că nu răspunde acestor mesaje, decât dacă, bineînțeles, acel bărbat ar fi Victor Cornea.

„Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan, conform sursei precizate.

Când îl va prezenta tatălui său

Deși nu este foarte clar când sau cum va face următorul pas Andreea Bălan, fanii vor aștepta cu nerăbdare să afle reacția lui Sandu Bălan despre iubitul ei. S-ar putea întâmpla curând, cu ocazia zilei lui de naștere sau se poate întâmpla mult mai târziu, nimeni neavând informații în acest sens. Mai mult de atât, publicul ar putea fi foarte tare interesat și de motivul pentru care cântăreața nu vrea să facă pasul următor, mai ales că cei doi sunt împreună de câteva luni de zile. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel