Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre momentul cu tatăl ei din timpul concertului: „M-am simțit din nou mică”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit despre momentul emoționant în care tatăl ei a urcat pe scenă și a cântat alături de ea, dar și despre vindecare și traumele din copilărie. 

Andreea Bălan a susținut un concert de proporții la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă și a făcut un show uimitor, cu invitați pe măsură. Alături de ea au cântat mai mulți colegi de breaslă, printre care Liviu Teodorescu, Mira, Aurelian Temișan și Iuliana Beregoi. Pe lângă întregul spectacol care a fost cu adevărat uimitor, cântăreața pregătindu-se cu câteva luni bune înainte, a avut loc și un moment extrem de emoționant, atât pentru ea, cât și pentru oamenii din sală. Cântăreața l-a chemat pe scenă pe tatăl ei, alături de care a și cântat. 

„A fost destul de anevoios drumul meu”

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a vorbit despre momentul magic, dar și despre traumele peste care a reușit, cu timpul, să treacă. Artista a mărturisit că momentul în care a cântat alături de tatăl ei a fost cel mai greu moment din întreg concertul pentru că a reprezentat vindecarea ei de traumele acumulate în copilărie. De asemenea, ea a precizat că i-a luat mult timp pentru a ajunge în acest punct și pentru a ierta, mai ales că suferințele trăite în copilărie au afectat-o de-a lungul vieții și i-au cauzat conflicte interioare.

„Când am prezentat momentul cu tata am spus că este cel mai greu moment din show pentru că reprezintă vindecarea mea supremă. Toți trebuie să ne vindecăm pentru că toți trecem prin aceleași probleme, dar le percepem în felul nostru. Dacă te vindeci, după aceea poți să ai o viață cu adevărat liniștită, fericită. Trauma nu este situația în sine, ci este percepția ta ca copil în momentul respectiv, realitatea ta și cum percepi tu acea situație. Noi putem să vedem o situație împreună, dar eu să o percep diferit de tine. Eu să am acea traumă și tu să nu ai.

Depinde de sensibilitatea copilului și cum ești crescut. Fiecare are traumele sale cu care pleacă mai departe în viață. La mine a fost greu pentru că eu am fost un copil luat și pus pe scenă de mic și tot sistemul de valori a fost diferit. Și după aceea, mai târziu în viață, am avut tot felul de suișuri și coborâșuri, conflicte interioare și a fost destul de anevoios drumul meu”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

„M-am simțit din nou mică”

Cu toate acestea, Andreea Bălan a mărturisit că în ultimii ani a început să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fiind părinte la rândul său, a înțeles că mama și tatăl ei au făcut tot ceea ce au știut și au putut mai bine pentru ea la momentul respectiv. Astfel, cântăreața a învățat să ierte, lucru care i-a adus, în cele din urmă, vindecarea la care a lucrat foarte mult timp. De asemenea, artista a precizat că în momentul în care pe scenă au urcat părinții ei, s-a simțit din nou doar un copil, deși acum ea este cea care are două fetițe minunate.

„Dar în ultimii ani, am reușit să mă întregesc și să înțeleg altfel lucrurile. Când devii părinte, reușești să îi înțelegi cu adevărat pe părinții tăi și să înțelegi că ei au făcut ce au putut ei la vremea respectivă cu cunoștințele date. Și abia atunci începi cu adevărat să ierți. La vindecarea asta lucrez de foarte mulți ani, dar acum am vrut să o pun acolo, să se vadă clar, să o vadă toată lumea. Când m-am văzut între mama și tata m-am simțit din nou mică”, a adăugat Andreea Bălan.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel