Andreea Bălan, pregătită să îngroape securea războiului cu George Burcea. Pasul important făcut de aristă: „Am decis să nu...”

Data publicării:

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru reiese și din cea mai actuală decizia a solistei.

Până să-și găsească fericirea în brațele lui Victor Cornea și să cunoască, astfel, fericirea pe toate planurile, Andreea Bălan părea că nu mai termină conflictul care îl viza direct pe tatăl fiicelor sale, George Burcea. Încă din momentul în care cei doi au ales să pună punct relației de iubire, aceștia au fost implicați în diferite scandaluri, solista reproșându-i acestuia în repetate rânduri ba că nu plătește niciun fel de pensie alimentară, ba că nu petrece timp deloc cu micuțele, iar lista poate continua. Tocmai din cauza neînțelegerilor, între cei doi s-au deschis și diferite procese, de-a lungul timpului, unul dintre acesta fiind cel de calomnie, în care solista l-a acuzat pe actor de faptul că a făcut mai multe afirmații mincinoase la adresa sa. Se pare însă că aceasta nu și-a mai dorit să continue procedurile și să îngroape, în final, securea războiului cu George Burcea.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat cântăreața pentru spynews

Citește și: Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților”

Pensia alimentară pe care George Burcea trebuie să o plătească lunar

În urmă cu ceva timp, unul dintre scandalurile dintre cei doi era strâns legat de pensia alimentară pe care actorul trebuia să i-o acorde luna vedetei, pentru creșterea micuțelor. În acest sens, Andreea Bălan l-a pus de multe ori la zid pe actor din cauza faptului că nu ar fi plătit niciun ban pentru cele două fete, ba mai mult, pentru că suma ar fi una mult prea mică. Astfel, la vremea aceea, George Burcea se justifica în fața fanilor săi spunând faptul că instanța a decis plata a cei „595” de lei drept pensie alimentară în urma venitului său lunar, care nu ar fi unul prea ridicat.

„Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să „demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui. Ține una cu „cei 500 RON” pe care eu i-aș fi stabilit singur. Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai bine de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat pot eu să decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da, ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăstia.

Cât va continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei? A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum.” scria în trecut George Burcea pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Victor Vrînceanu i-a interzis vehement un lucru Andreei Antonescu, ce ține de fetița lor: „Sub nicio formă. Nu am să acceptat niciodată”

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată

Se pare totuși că aceste scandaluri sunt de domeniul trecutului, întrucât Andreea Bălan își dorește să-și canalizeze toată energia și fericirea asupra creșterii fetițelor sale, dar și asupra relației perfecte pe care o trăiește în prezent alături de Victor Cornea.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel