Andreea Bălan - zi nefericită. Victor Cornea, iubitul ei, a ratat calificarea în finala probei de dublu la Sassuolo

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Cornea / Instagram
Descriere foto: Victor Cornea / Instagram

Perechea româno-germană Victor Cornea/Andre Begemann a fost învinsă de cuplul italiano-australian Marco Bortolotti/Matthew Christopher Romios, cu 1-6, 7-5, 10-6, vineri, în semifinalele turneului challenger de tenis de la Sassuolo (Italia), dotat cu premii totale de 148.625 de euro.

Cornea şi Begemann, favoriţii numărul patru, s-au înclinat după o oră şi 40 de minute.

Cornea şi Begemann s-au ales cu un cec de 2.940 de euro şi 45 de puncte ATP la dublu.

A fost acuzată că îl distrage pe iubitul ei de la cariera de succes

În cadrul podcastului Te Ascult, realizat de Ilinca Vandici, Andreea Bălan a făcut niște afirmații care lasă orice cititor pe gânduri: îi distrage vedeta sau nu atenția lui Victor Cornea de la cariera de succes pe care și-a creat-o?

Majoritatea comentariilor vin din partea publicului - care de mai multe ori a fost neiertător cu solista.

Lăsând la o parte vorbele răutăcioase, cântăreața zice că sportivii de performanță trebuie să își care familiile după ei prin turnee, că așa se „încarcă” ei. Prin urmare, ea apreciază că nu este o distragere, ci o susținere pentru partenerul său.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee.

Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, spune Andreea Bălan, la podcastul Te Ascult, realizat de Ilinca Vandici.

 

Artista și-a atras energie negativă de la naștere - lecție karmică veritabilă

Tot în cadrul aceluiași podcast menționat mai devreme, solista a punctat faptul că energia negativă a însoțit-o încă de la începutul existenței sale. Motivul? Energia masculină în care se afla - respingerea energiei feminine.

„Mi le-am atras energetic (n.r. problema de la naștere), pentru că eram în foarte multă energie masculină până în acel punct, pentru că corpul meu a respins partea feminină. Corpul în momentul ăla a respins viața, eu eram într-o suferință de ani de zile, el nu a mai vrut să trăiască și a fost o lecție karmică pentru mine. Când sufletul meu a decis să trebuie să rămână, a fost punctul zero în care eu am ales să mă schimb și am făcut asta. Din acea secundă am ales să evoluez”, a mai spus Andreea Bălan.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel