Andreea Bănică nu-și poate reveni din șoc, după ce a fost umilită de un artist internațional: „Mi-a fost frică, mi-a și spus că mă caută după eveniment”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a povestit pe larg situația șocantă prin care a trecut la un eveniment.

Andreea Bănică a trecut recent printr-o experiență șocantă, peste care artista nu poate trece nici acum. Aceasta a făcut parte din grila artiștilor ce au cântat în cadrul unui eveniment, dar ce avea să urmeze după nu a putut fi anticipat de nimeni. Imediat după ce a coborât de pe scenă, aceasta a fosta asaltată de un cântăreț internațional, Toni Cottura, care a început să o jignească și să o umilească pe aceasta, susține vedeta. 

„Mi-e rușine efectiv să tot o spun. Eram pe scenă, la un festival foarte frumos, unde am fost invitată să cânt și eu printre mulți alți colegi. Atunci când am coborât de pe scenă, nici nu am apucat să pun pasul pe scară, că un tip s-a năpustit asupra mea, gesticula, urla, m-a înjurat, m-a făcut în toate felurile, nu pot să reproduc. Apoi, mi-a și spus că mă caută după eveniment, adică „Stai liniștită, că nu scapi ușor”. Eu am fost fanul său, mi s-a părut ireal ce s-a întâmplat.”, a declarat Andreea Bănică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întreabtă de iubitul Violetei: „Aici rămâne discuția”

Motivul pentru care a făcut bărbatul scandal

Ulterior, Andreea Bănică a fost preluată de organizatorii festivalului, care și-au prezentat scuzele de rigoare pentru faptele bărbatului și care i-au spus că artistul a fost extrem de nemulțumit și pe perioada în care ea a performat pe scenă.

„Omul ori era drogat, băut, nu poți să te comporți așa când ești normal la cap. Organizatorii erau acolo, au pus pază, dar ei nu știau ce-mi spune el mie acolo. Șoferul meu a văzut și a zis că i-a fost frică că-mi dă una. Eu nu am știut cu cine vorbesc, nu l-am recunoscut, apoi au venit organizatorii și au spus că își cer scuze. Ca apoi, să-mi explice că el a făcut scandal când eu cântam a întrebat de ce sunt eu atât de mult pe scenă, că cine sunt eu.”, a continuat artista.

Te-ar putea interesa și: Moartea mamei lui Christian Sabbagh, învăluită în mister: „A murit brusc, am încercat tot felul de scenarii. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea”

Andreea Bănică a chemat poliția

Vedeta nu a stat pe gânduri și a chemat imediat poliția, însă atitudinea pe care au avut-o autoritățile a dezamăgit-o și mai tare pe aceasta. În final, vedeta spune că a plecat în camera de hotel, însă în fiecare moment se gândea că i se putea întâmpla ceva rău.

„Ceea ce mi s-a părut cel mai rău e că am chemat poliția, au stat de vorbă cu mine și mi-au spus să merg la sediul poliției să dau o declarație, dar ei nu s-au dus la om, nu au teste și nu-l pot testa, doar dacă-l prind la volan. Lucian nu era, era plecat la mare cu cei doi copii. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta. Mi-a fost frică să plec de la eveniment, să merg la hotel, pentru că putea fi și el acolo, le-am zis acolo să nu dea camera mea nimănui. Mi-a fost o frică de toată noaptea am stat cu ochii pe pereți. M-am simțit atât de umilită cum nu m-am simțit vreodată.”, a mai declarat artista.

VEZI și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel