Andreea Bănică, pusă la zid de fani, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, lângă fiul ei: „Așa stai când ești în pat cu bărbatul!”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, instagram

Andreea Bănică a creat o adevărată revoltă, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, lângă fiul ei.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se mai întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când artista promova o canapea provenită din partea unui brand căruia îi fac reclamă mai mulți infleuenceri. Fotografia publicată de Andreea Bănică pe rețelele de socializare a iscat o adevărată revoltă în mediul online.

Andreea Bănică, pusă la zid de fani, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, lângă fiul ei

Totul a pornit după ce vedeta s-a fotografiat în chiloți în timp ce stătea așezată pe canapeaua căreia îi făcea reclamă, iar în spatele ei se afla fiul său. Fanii au sărit să o critice pe vedetă pentru faptul că apare în fața copilului într-o ipostază indecentă. 

„Când ajung acasă după o zi plină îmi doresc să stau lungită pe canapea, să am ceva de ronțăit și alături de mine pe cel mai zăpăcit elefănțel. Eu am ales confortul acestei canapele de la *, plus că este și foarte frumoasă și mareeeeee! Hai că mai am nevoie de una , iau măsuri și mai iau și în livingul mic o canapea, că până acum nu am avut timp. Sunt tot pe drumuri între Eforie și București. Care este locul din casă unde vă simțiți cel mai bine?”, a fost descrierea postată de vedetă, în dreptul imaginilor. 

În secțiunea de comentarii, artista a ținut să îi avertizeze pe internauți să își păstreze „decența în exprimare”, astfel va bloca toate conturile.

„Am să vă rog să vă păstrați decența în exprimare! Mă văd nevoită să blochez toate conturile care au un limbaj neadecvat! Mulțumesc!”, a scris Andreea Bănică. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Deși i-a avertizat, unele persoane nu s-au putut abține și au asaltat-o pe artistă cu mai multe comentarii în care o pun la zid. 

„Andreea Banică, este paradoxal să existe „decență" în exprimare, când postarea este indecentă. De ce nu ai ales ca postarea să fie DECENTA? Și asa evitai reacțiile „vulgare" asupra unui lucru VULGAR. Dacă aveai niște pantaloni scurți pe tine, având în vedere că ai copilul în spatele tău, puteai promova canapeaua mult mai DECENT. SPOR LA DECENȚĂ! CE ARĂȚI AIA ATRAGI ! O zi bună și fără supărare!”.

„Ce decență în limbaj, dar tu ești decentă in poză? Așa stai când ești în pat cu bărbatul, dar nu în fața unui copil, și mai ales băiat. RUȘINE!”.

„Cam indecentă poziția și nu numai, având în vedere că e și băiețelul tău destul de mare....”,

„Urât! Dacă era soțul în spatele ei da, dar băiatul... Eu oi fi învechită, dar ea este dusă.....”, „Ioi, Doamne! Bine că te-ai machiat, că zilele trecute ai apărut nemachiată și erai horror!”, „Degeaba te superi, dar poza nu este adecvată pentru o mamă care mai are și copilul în spatele ei”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani, la fotografia cu pricina.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu micuțul Tiago: „Leșinați”

Marinela Chelaru, la un pas de moarte. Din ce pensie trăiește actrița după ce a făcut 4 AVC-uri: „Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel