Andreea Esca, fotografie rară alături de mama sa. Femeia a împlinit 83 de ani, iar cele două seamănă izbitor

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Esca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii de colecție.

Andreea Esca se mândrește cu o familie extrem de frumoasă și de bine închegată, alături de care celebra jurnalistă de la Pro TV își petrece mereu cele mai importante momente din viața sa, precum ar fi aniversările, ori sărbătorile din an. Asta s-a întâmplat și recent, când mama vedetei a împlinit vârsta de 83 de ani. După cum era de așteptat, atât ea, cât și nepoții săi, printre care Alexia Eram, i-au fost alături femeii într-o zi atât de importantă din viața sa.

Andreea Esca a surprins însă în fotografii și cele trei generații diferite. Astfel, într-una dintre pozele din mediul online aceasta apare alături de cea care i-a dat viață, dar și de fiica sa, fanii putând analiza asemănările izbitoare dintre acestea. Cu toate acestea, prezentatoarea nu a uitat să-și includă și tatăl în caruselul cu fotografii, fiind vizibil extrem de mândră și de fericită de faptul că încă îi are alături pe cei doi oameni care i-au dat viață și care se pot bucura în fiecare zi, alături de ea, de reușitele pe care aceasta le-a marcat până în prezent. 

Citește și: Andreea Esca, întrebată în direct despre salariul pe care-l câștigă la Pro TV. Ce răspuns a oferit celebra prezentatoare

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Cum își educă Andreea Esca copiii

Chiar dacă Andreea Esca a avut parte de toată susținerea părinților săi în copilărie, aceasta se pare că a primit în aceeași măsură și o educație strictă, car i-a fost de folos în parcursul său din viață. Astfel, jurnalista este de părere că părinții moderni ar trebui în continuare să împrumute tehnicile vechi, pe care să le îmbine cu parentingul actual, pentru a reuși, în final, să le ofere o educație bună tinerilor din ziua de astăzi.

„Eu nu știu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute niște calcule serioase (n.r. despre tinerii de pe Tiktok care promovează lucruri negative). Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne șochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt  sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcționează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă.”, a declarat Andreea Esca în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Detaliile nevăzute de la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu. Cei doi le-au dezvăluit abia acum: „Cu ele am conturat visul imaginat de noi”

Secretul relației cu soțul său

Când despre relația longevivă pe care o are cu soțul său, se pare că și la acest capitol vedeta vrea să urmeze exemplul primit din familie. Astfel, Andreea Esca spune că unul dintre secrete este să asculți mereu și părerea celuilalt, pentru că lucrurile nu sunt mereu roz și cum ne dorim noi.

„Eu am 27 de ani de relație, dintre care 24 de căsătorie.  Aș putea să fiu preluată de muzeul Antipa și pusă într-un borcan ”Pe vremuri oamenii trăiau așa”. Eu sunt de părere că nu trebuie să judecăm pe nimeni, cred că toți am face diferit dacă ar fi doar după cum avem chef, după care intervine gândirea, socoteala, responsabilitatea. Acum cred că oamenii vor să trăiască fericiți non-stop.”, a mai spus Andreea Esca în altă ediție a aceleiași emisiuni.

Citește și: Ce părere are Oana Roman despre influencerii care promovează produse pe care nu le folosesc: „Am încheiat discuția”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel