Andreea Esca, întrebată în direct despre salariul pe care-l câștigă la Pro TV. Ce răspuns a oferit celebra prezentatoare

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca, captură video Voyo
Descriere foto: Andreea Esca, captură video Voyo

Andreea Esca i-a răspuns cu amuzament unui fan, în momentul în care acesta a întrebat-o despre banii pe care-i câștigă lunar la Pro TV.

În cadrul uneia dintre emisiunile realizate de Cătălin Măruță în care acesta a avut-o invitată pe Andreea Esca, prezentatorul, alături de alți invitați, au dezbătut subiectul furtului de identitate pe care-l resimt tot mai multe persoane publice. În timp ce moderatorul emisiunii citea mesajele primite de la telespectatori, mulți dintre ei fiind victimele acestor escrocherii din online, alții au ales să pună întrebări care să nu aibă legătură cu subiectul dezbătut, ci cu invitații din platou. Astfel, una dintre curiozitățile fanilor a fost aceea de a afla câți bani câștigă Andreea Esca de la Pro TV, aceasta fiind și una dintre întrebările pe care toți românii și le-au pus adesea. Astfel, cu zâmbetul pe buze, celebra prezentatoare a oferit un răspuns imediat. 

„Ce salariu are Andreea Esca întreabă cineva.”, a anunțat Cătălin Măruță în cadrul propriei sale emisiuni de pe Pro TV.

„Să verifice din trei surse independente.”, a fost răspunsul oferit de celebra prezentatoare de la Pro TV.

„Avem numărul dumneavoastră, vă sunăm pe pauza publicitară ca să vă liniștiți.”, a mai spus Măruță amuzat de situație. 

Citește și: Robert Moscalu, revoltat pentru că Zanni a primit a doua șansă la Survivor: „Toată lumea își dorea, eu m-am ofticat puțin că s-a întors”

Andreea Esca, despre principalele motive pentru care oamenii divorțează

În cadrul emisiunii s-a discutat și despre motivele pentru care oamenii ajung în prag de divorț în ziua de astăzi. Astfel, vedeta spune că nu-și poate da cu părerea cu privire la acest subiect, întrucât aceasta mai are puțin și numără până la 30 de ani de relație cu soțul său. Totuși, celebra jurnalistă este de părere că oamenii nu mai sunt pregătiți să-și sacrifice propria fericire, motiv pentru care ajung să renunțe destul de ușor la tot ceea ce le creează disconfort, fie că este vorba despre partenerul de viață sau nu.

„Eu am 27 de ani de relație, dintre care 24 de căsătorie.  Aș putea să fiu preluată de muzeul Antipa și pusă într-un borcan ”Pe vremuri oamenii trăiau așa”. Eu sunt de părere că nu trebuie să judecăm pe nimeni, cred că toți am face diferit dacă ar fi doar după cum avem chef, după care intervine gândirea, socoteala, responsabilitatea. Acum cred că oamenii vor să trăiască fericiți non-stop.”, a mai spus Andreea Esca.

VEZI și: Sorin Pușcașu, despre scandalurile cu Andrei Ciobanu de la Survivor:„Am simțit că avea ceva personal cu mine. Mi-e rușine de rușinea lui”

Prezentatoarea, victima furtului de identitate

Prezentatoarea a mai dezbătut și un subiect extrem de grav care are loc în România în această perioadă, fiind vorba despre furtul de identitate cu care se confruntă tot mai multe persoane publice. Astfel, chiar dacă mărturisește că a luat deja atitudine în acest sens, se pare că avocații nu pot face nimic pentru a stopa fenomenul periculos.

„Și pe mine m-a sunat o cântăreață foarte cunoscută de la noi să mă întrebe dacă am luat ceva de băut că ar vrea să ia. I-am zis că nu, normal că nu e de adevărat. Eu am angajat un avocat atunci să vedem de unde a plecat toată chestia asta. E foarte periculos pentru că nu ai cum să îi dai de capăt. Era o firmă care avea adresa pe un vapor din Oceanul Pacific.”, a declarat Andreea Esca, în cadrul emisiunii La Măruță.

VEZI și: Emily Burghelea trece printr-o situație disperată: „Ne-au spus că trebuie să plecăm de urgență, nu știu cum să procedez”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel