„Andreea Esca joacă un rol”. Lucian Mîndruță nu s-a abținut și a vorbit fără rețineri despre colega sa de breaslă / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Pro TV

Lucian Mîndruță nu s-a abținut să comenteze despre celebra prezentatoare Andreea Esca. Jurnalistul a vorbit fără rețineri despre colega sa de breaslă.

 

 

Lucian Mîndruță, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. A venit în Pro TV în 1995, la îndemnul colegei sale, Andreea Esca, unde a lucrat timp de 8 ani, mai exact până în 2003. În același an, jurnalistul a trecut la postul concurent, Antena 1, unde a stat timp de 7 ani.

„Fiecare actor vrea să facă și el la un moment dat un film de Oscar. Fiecare prezentator vrea să prezinte și el jurnalul principal. Știam că la PRO nu aveam nicio șansă. Era cea mai bună prietenă a mea acolo, Andreea Esca și era și prea bună, iar la Antenă putea să fie liber”, așa a explicat Lucian Mîndruță plecarea la Antena 1 în 2003, acolo unde timp de 7 ani s-a aflat alături de Alexandra Stoicescu la pupitrul principalelor știri ale zilei.

În 2010, conducerea postului a decis însă schimbarea prezentatorilor. „Au vrut să dea un refresh jurnalului. Au pus o față nouă și noi ne-am dat la o parte. În schimb, Andreea Esca continuă să prezinte de trei decenii știrile de la ora 19”.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Ce a răspuns Lucian Mîndruță când a fost întrebat ce are Andreea Esca și el nu

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lucian Mîndruță a fost întrebat ce are Andreea Esca și el nu. Jurnalist a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de breaslă. Cu toate că este pasionat de televiziune, Lucian Mîndruță a mărturisit că nu putea să ajungă niciodată la nivelul Andreei Esca. Acesta a explicat că ceea ce a făcut-o pe prezentatoarea de la Pro TV să fie una dintre cele mai longevive prezențe de pe micul ecran, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, este talentul.

„Talent, Andreea Esca are talent. Eu n-am avut niciodată talent în a prezenta știrile. Ce vezi sau ce ai văzut atunci când prezentam știrile sau când vorbesc acum e în întregime imitația altora mai buni decât mine. Eu eram băiatul din spatele clasei, nu ridicam mâna neprovocat, nu ieșeam la tablă decât târât. Nu am fost niciodată extrovertit.

Andreea Esca vrea să fie peste tot în spațiul public, vrea să fie observată. Eu, mai degrabă, aș vrea să trec neobservat și să mă lase lumea în pace. Sunt mulțumit. Totuși iubesc meseria asta, îmi place, pentru că, până la urmă, la mine meseria a venit din faptul că eu am scris foarte multă poezie și puțină proză. Cumva am scris, eu am simțit nevoia să spun ce gândesc, dar n-am simțit nevoia să joc ce gândesc. Esca joacă și joacă un rol mare, de asta nu o să dispară prea curând.

Eu, în schimb, mă bazez pe ceea ce reușesc să imit la oamenii mai de succes decât mine. Ceea ce pot să fac este să scriu în continuare. De asta probabil și oamenii citesc pe pagina mea de Facebook ceea ce scriu. Eu nu prea sunt pe Instagram, nu prea pun poze, poate o pasăre prinsă în zbor, dar oamenii sunt acolo pentru ce scriu. Nu o să fiu niciodată Andreea Esca și am greșit insistând în meseria de prezentator. Da, am greșit. Îmi place foarte mult. E regretul meu că nu am prezentat știrile, dintr-un motiv foarte simplu: e ușor, e plăcut, e frumos să fii celebru și bogat, dar pe de altă parte e o greșeală pentru mine, deoarece nu sunt făcut să fiu asta,” a spus acesta în cadrul emisiunii.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel