Andreea Ibacka, apel disperat în mediul online. Vedeta are nevoie de ajutor: „Salvarea pare imposibilă fără ajutorul vostru”

Data publicării:
Andreea Ibacka. Captură video: YouTube/Ilinca Vandici
Descriere foto: Andreea Ibacka. Captură video: YouTube/Ilinca Vandici

Andreea Ibacka și Cabral trec prin momente dificile. Actrița a făcut un apel disperat în mediul online și le-a cerut ajutor persoanelor care o urmăresc.

 

Andreea Ibacka și Cabral trec prin clipe dificile. Cei doi se află în în Mamaia Nord, alături de copii. Așa cum fac de fiecare dată, Andreea Ibacka și Cabral i-au luat cu ei și pe cei trei câini pe care îi au. Un moment nefericit le-a stricat vacanță. În timpul nopții, doi dintre cățeii lor, din rasa cane corso, au dispărut din curtea apartamentului în care sunte cazați. Maki și Mayra, au îndoit gardul, au săpat pe sub el și așa au reușit să iasă din curte.

Andreea Ibacka, apel disperat în mediul online. Vedeta are nevoie de ajutor: „Salvarea pare imposibilă fără ajutorul vostru”

Andreea Ibacka le-a cerut ajutor persoanelor care o urmăresc în mediul online pentru a-i putea găsi. Actrița a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu patrupezii, în speranța că poate cineva i-a văzut și o poate ajuta să-i găsească. Aceasta a ținut să menționeze că unul dintre câini este sub tratament pentru epilepsie și trebuie administrat cât mai rapid.

„AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la MAMAIA NORD - NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați.

Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid).

De la ora 7:45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă”, a scris Andreea Ibacka, în mediul online.

 

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul pe care îl au în Mamaia Nord

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul din Mamaia Nord

Recent, Andreea Ibacka a transmis în mediul online că ea și soțul ei, Cabral, pun la vânzare apartamentul lor de la malul mării. Actrița a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat mai multe fotografii din interiorul locuinței.

„SE VINDE! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor, încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit. Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a transmis Andreea Ibacka, pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea, la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident cumplit. Influencerița s-a afișat cu fața umflată și cu răni pe corp



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel