Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral au luat decizia de a-și vinde apartamentul pe care l-au achiziționat în urmă cu câțiva ani. Actrița a spus motivul pentru care ea și Cabral au luat această hotărâre, iar în mediul online a pus și câteva fotografii din interiorul locuinței.

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii minunați, o fată, pe nume Namiko, și un băiat, pe Tiago. În urmă cu câțiva ani, Andreea Ibacka și Cabral au luat decizia de a-și cumpăra un apartament în Mamaia Nord, pentru a se bucura împreună de vacanțe la malul mării. De când au văzut locuința, cei doi au fost convinși și au știut că trebuie să fie a lor, motiv pentru care au achiziționat-o imediat.

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul de la mare. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor”

Odată cu trecerea anilor, familia celor doi s-a mărit, planurile de viață s-au actualizat, așa că s-au decis să își ia rămas bun de la apartamentul pe care îl au în Mamaia Nord. Andreea Ibacka a transmis pe pagina sa de Facebook că ea și soțul ei, Cabral, pun la vânzare locuința lor de la malul mării. În postarea sa, vedeta a atașat și câteva fotografii cu apartamentul, complet utilat și mobilat.

„SE VINDE! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor, încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit.

Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a transmis Andreea Ibacka, pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre bebeluș. Au ales deja numele: „Va avea două, unul are rezonanță biblică”

Cum se înțeleg fiicele lui Cabral, în ciuda diferenței de 16 ani

Andreea Ibacka și Cabral au împreună doi copii, pe Namiko, în vârstă de 5 ani, și Tiago, în vârstă de 2 ani. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe nume Inoke, în vârstă de 21 de ani, din căsnicia pe care a avut-o cu Luana Ibacka. Deși între cele două fiice a lui Cabral este o diferență de 16 ani, Namiko și Inoke se înțeleg de minune.

„Inoke are acum 21 de ani. Mă înțeleg cu ea. Acum este plecată acum în Olanda. Ne vedem de fiecare dată. Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, de sărbători. Sau astă vară am petrecut o vacanță absolut superbă și cu copiii mici la ea în vizită. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completă spre toate parcurile de distracții împreună cu frățiorii mai mici. Chiar dacă e o diferență foarte mare, de o generație aproape, de la 5 la 21. Ele au o relație foarte mișto. Nu e relația clasică de surori. E foarte mișto să le vezi vorbind pe videocall, pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță. Și ele au iubiți, schimbă iubiți”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul podcastului lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel