Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Andreea Mantea a fost invitată în emisiunea Play IT, de pe Kanal D2, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala autoimună de care suferă de ani buni.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Atunci când apare pe micul ecran este mereu radiantă și cu zâmbetul pe buze, însă puțin sunt cei care știu că de ani buni vedeta se confruntă cu o boală autoimună, care îi provoacă alergii și fluctuații de greutate. Prezentatoarea TV lua câte 10 pastile pe zi, dar a decis să întrerupă tratamentul.

Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

Invitată în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2, Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată. Deși este conștientă că nu ar trebui să consume unele alimente, vedeta de la Kanal D recunoaște că nu se poate abține să nu-și satisfacă poftele.

„Cred că am obosit. Cred că asta a fost pur si simplu. Am zis stop, ce o fi, o fi. Nu pot, nu aș putea să trăiesc așa. Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, ai voie să bei doar anumite lucruri. Trebuie să iei multe pastile. Trebuie să îți faci analizele o dată la nu știu cât timp. Eu am zis nu, eu nu cred, eu refuz să cred că este adevărat. Atunci am spus că eu nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu beau ce vreau și nu iau nicio pastilă, să fie clar, că nu îmi trebuie.

Dacă fac ceva, atunci fac ca să mai scap de grăsime pe aici pe colo. Mai beau câte un ceai, mai fac lucruri legate de siluetă. În rest nu umblu nicăieri, nu fac pentru că îmi este frică”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

„Mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte”

Vedeta a mărturisit că oboseala și dificultatea de a urma o dietă strictă au determinat-o să renunțe la tratamentul medical. Deși a renunțat să mai ia pastile, analizele recente arată că starea ei de sănătate este mai bună decât înainte. Andreea Mantea a explicat că se simte mai bine acum după ce a eliminat din viața sa toți factorii care îi aduceau nefericire. Ea a decis să nu se mai lase afectată de probleme și să caute fericirea în orice aspect al vieții sale, bucurându-se de fiecare moment. 

„Am obosit, cred că acesta răspunsul dacă stau bine să mă gândesc. Era foarte greu și aveam o dietă strictă, iar eu sunt foarte poftcioasă. Nu ai cum să mă oprești pe mine din a mânca ce îmi place, ce îmi este poftă. Am zis că decât o viață lungă și chinuită, mai bine una scurtă dar consistentă, plină de fericire. Mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte.

Am luat decizia cea mai bună, dar, de fapt, în sinea mea eu știu răspunsul de la ce este. Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire și nu mă las să fiu nefericită, nu mă las să fiu afectată, nu vreau să fiu afectată și caut fericirea în absolut orice. Caut să mă bucur de absolut orice. Nu știu, cred că asta este varianta de fapt, că e scurtă viața pe care o avem aici. Nu știi când pleci. Și atunci de ce să nu mă bucur din  tot sufletul de ceea ce am? De ce să stau tot timpul mohorâtă, supărată? Am și eu momentele mele, dar nu le țin în mine, deși nu a fost întotdeauna așa”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer nu vrea să o mai vadă pe fosta soție, după divorț: „Nu este necesar să ne întâlnim”. Artistul și Deea locuiesc în același bloc

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel