Andreea Mantea „primește” vești de la păianjeni. Pe cine sună vedeta dacă îi țiuie urechea: „Dacă ghicește, te vorbește de bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube, Instagram/ Andreea Mantea, theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube, Instagram/ Andreea Mantea, theXclusive

Andreea Mantea dezvăluie superstițiile pe care le respectă întotdeauna. Ea nu este singura cu astfel de obiceiuri.

Cu toții avem superstiții după care ne ghidăm viața de zi cu zi. Că este vorba despre aruncatul gunoiului seara sau plătirea facturilor pe data de întâi a lunii, toți oamenii respectă obiceiuri despre care consideră îi feresc de ghinion sau că le aduc bunăstare. Nu este nimic diferit în cazul Andreei Mantea, care, după cum spune chiar ea, respectă foarte mult două obiceiuri. Deși nu a precizat sursa acestor superstiții, ea transmite că păianjenii o ajută să afle ce fel de vești primește, dacă vor fi bune sau rele. Mai departe, ea dezvăluie că țiuitul urechii poate spune multe despre o persoană anume.

„Cred că o să ne găsească seara de mâine, nici nu știu cu ce să încep. Dacă îmi iese un păianjen în cale, în funcție de culoarea lui, știu dacă o să primesc o veste bună sau rea. Dacă este alb, înseamnă că va fi o veste bună, atunci mă grăbesc să îl omor ca să primesc vestea mai repede, iar dacă este negru, fug eu de el.

Sau dacă auzi un țiuit în ureche și tu știi care ureche, cineva trebuie să ghicească ce ureche îți țiuie, întrebi sau suni, iar dacă nu ghicește înseamnă că te vorbește de rău, dacă ghicește, te vorbește de bine.”, a mărturisit Andreea Mantea, pentru playtech.ro . 

Andreea Mantea nu este singura cu friică de superstiții

Andreea Mantea nu este singura care se confruntă cu superstiții. Oana Zăvoranu este o altă vedetă care nu poate ieși din casă fără să respecte anumite reguli.

„Dacă mi se zbate ochiul drept, ştiu că se întâmplă ceva. Nu ies din casă cu stângul. Ştiu dacă am o zi bună dacă îmi găsesc repede hainele şi am inspiraţie când mă îmbrac. Dacă îmi stă bine părul, va fi o zi bună. Dacă am greutatea pe care o vreau eu, îmi va sta bine tot, îmi vine inspiraţia să mă îmbrac bine. Dacă mă simt balonată, nu-mi mai place nimic”, a spus ea, notează Libertatea.

Carmen Brumă și noaptea de Revelion

Cu toate că se declară o persoană care nu crede în superstiții, Carmen Brumă a dezvăluit că respectă un obicei în noaptea de Revelion.

„Nu am superstiţii, dar obişnuiesc ca în seara de Revelion să port ceva nou cumpărat special pentru această ocazie, indiferent dacă petrec noaptea dintre ani acasă, muncind sau în alt context. Anul ăsta voi fi probabil jumătate de noapte cu familia şi cealaltă jumătate cu prietenii la o petrecere de oameni mari, cum zice copilul. Obişnuiam în anii trecuţi ca în prima zi din an să fac o alergare în aer liber. Nu ştiu încă dacă voi păstra obiceiul şi la începutul acestui an”, a declarat Carmen Brumă, potrivit Click!

Cristina Dorobanțu are o icoană care îi îndeplinește dorințele

Cristina Dorobanțu, celebra prezentatoare de TV, are și ea o superstiție legată de o icoană despre care, spune ea, îi îndeplinește dorințele.

„ Am anumite superstiții! Am o icoană pe care o port mereu la mine, de fiecare dată când o privesc știu că orice proiectez se întâmplă! Sunt un om extrem de credincios care nu uită să își spună rugăciunea în nicio seară! (…) Obsesiile vieții mele sunt – Ciuleandra', carte pe care îmi place să o tot recitesc, și Legenda meșterului Manole”, a mărturisit Cristina Dorobanțu, pentru unica.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel