Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi. Ce a făcut mama vedetei înainte cu o zi de accidentul rutier care i-a adus sfârșitul: ”Iubea viața”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin a făcut confesiuni dureroase despre moartea mamei sale. 

Andreea Marin nu a avut o copilărie deloc ușoară. Cea care este văzută acum mereu cu zâmbetul pe buze a trebuit să înfrunte realitatea cruntă la vârsta de 9 ani: mama sa avea să se stingă din viață într-un tragic accident rutier. Acest lucru a obligat-o pe vedetă să se maturizeze rapid și să preia din atribuțiile celei care i-a dat viață. 

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi

Anii au trecut, însă Andreea Marin își amintește cu drag de cea care i-a dat viață. Vedeta susține că mama sa era o persoană sensibilă, dar și foarte romantică. Andreea Marin a povestit că mama sa a râs cu lacrimi, cu o zi înainte ca tragicul accident să o fure din brațele ei. 

Andreea Marin își amintește cu drag și de tatăl său, de la care a moștenit puterea și iubirea. 

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”,  a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, potrivit wowbiz.ro

Cum s-a petrecut accidentul tragic în care și-a pierdut viața mama Andreei Marin

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin și-a reamintit clipele de groază prin care a trecut la vârsta de 9 ani. Aceasta era în mașină cu părinții săi când a avut loc întâmplarea tragică, iar pentru a-și salva copiii, mama vedetei și-a pus propria viață în joc.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin, potrivit fanatik.ro

Cea mai importantă amintire pe care o are cu mama sa

Chiar dacă nu a avut șansă să creeze prea multe amintiri legate de femeia care i-a dat viață, Andreea Marin a rămas însă cu un moment special în mintea sa. Aceasta spune că își amintește des de mângâierile blânde ale femeii și încearcă pe cât posibil să îi ofere aceleași legături speciale și Violetei, care nu a avut șansa de a-și cunoaște bunica. 

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta', spunea Andreea Marin pentru Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel