Andreea Marin a făcut furori într-o destinație de vis. Ținuta elegantă, provocatoare, pe care a ales-o / Foto în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin are o mare pasiune de a călători.

De curând, Andreea Marin a plecat pentru prima dată în Sardinia, o destinație în care a avut parte și de muncă, dar și de răsfăț, relaxare. Mai mult, vedeta s-a afișat într-o ținută elegantă, puțin provocatoare. Jurnalista a petrecut câteva zile de vis, unde a îmbinat utilul cu plăcutul. S-a ocupat de un proiect profesional, iar apoi vedeta a mers și la plajă, uimind fanii.

FOTO

Sursă Foto colaj: Andreea Marin Instagram

Reacțiile fanilor la postarea Andreei Marin. Aprecieri fără număr

 

"Am urmarit traiectoria Andreei Marin atât cât am putut… mereu constructivă și am încercat să prind mereu emisiuni cu ea și despre ea, am vazut-o de-a lungul timpului mereu altfel, dar mereu EA cu timbrul ei, mereu stârnind interes și curiozitate. Astăzi o văd strălucitoare. Mă încântă transformarea ei fizică! Ea, da, este o DIVA, fără nici o îndoială!!", a scris o internaută.

"Woooow, cu adevarat sunteți cea mai frumoasă femeie din România!, a scris o altă internaută.

"Wow! Nu știu ce magie ați folosit, dar sunteți înfloritoare, arătați ca la 20 de ani superbă! PS. M-am îndrăgostit de cele două tablouri", a subliniat o internaută.

"Cât de mult vă admir, sunt atât de fericită că măcar o data în viața mea am putut să vă întâlnesc și mai ales că mi-ați încuviințat să vă îmbrățișez. Nu am cuvinte câtă bucurie mi-ați facut. Multumesc cu recunoștință", a scris o altă femeie.

Ce a scris Andreea Marin despre destinația Sardinia

 

"Am ajuns pentru prima dată în Sardinia! Dacă ești un pasionat de călătorii atunci trebuie să trăiești experiența Sardiniei: imaginează-ți ape de cristal care sclipesc sub soarele mediteranean, plaje cu nisip curat ce se întind pe kilometri întregi, sate pitorești cu istorie și cultură bogată. Sardinia  nu este doar o destinație, este un vis pe care poți să îl simți în realitate", a povestit Andreea Marin, fiind fascinată de Sardinia, pe care a descris-o ca fiind "magică și promite o aventură unică", a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Știați că Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme?

 

Recent, Andreea Marin a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme, revenind la o siluetă de invidiat. Recent, vedeta, în vârstă de 49 de ani, relata modul în care a reușit să slăbească, însă și la ce trucuri apelează pentru a se menține într-o bună condiție fizică.

”Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel