Andreea Marin, dieta cu care a slăbit 20 de kilograme: „Cinci mese pe zi”. Alimentele de care se ferește „ca de ciumă”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit cum arată dieta care a ajutat-o să scape de 20 de kilograme. 

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme, după ce a făcut câteva ajustări serioase ale stilului de viață. Zâna a mâncat 5 mese sănătoase pe zi, a făcut gimnastică și s-a hidratat corespunzător.


„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Doi litri de apă pe zi.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța. Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi”, a mărturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook.


Dieta fără făină și zahăr


Anul trecut, Andreea Marin a parcurs un regim alimentar mult mai strict, care presupunea excluderea zahărului și a carbohidraților. Prin urmare, vedeta a fost nevoită să evite făina, zahărul și alte câteva delicii, însă asta nu a împiedicat-o să prepare câteva mâncăruri gustoase și hrănitoare.

Andreea Marin a  renunțat la alimentele care îi puneau silueta în pericol și a trecut la gătit. 

Vedeta a realizat mai multe rețete delicioase, din care a înlocuit făina și zahărul cu alte alimente permise în dietă. Zâna Surprizelor promite că aceste preparate sunt extrem de gustoase și țin kilogramele la distanță.


„Mâine vă dau aici poze și rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitor ul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia. Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc”, a spus Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat corpul ei, după o săptămână fără zahăr și făinoase

„Am deja o săptămână, corpul a reacționat după 3 zile tare frumos așa cum mi-a spus nutriționist, am urmat cu sfințenie sfaturile ei, când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel. Prepari si bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos„, adăugat Andreea Marin.

 
REȚETĂ Pâine dietetică

 

Ingrediente: 

65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar);
 2 ouă întregi; 
2 linguri de unt topit;
 o linguriță mică de praf de copt; 
sare după gust; 
diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper; 

 „Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.”


 Mod de preparare: 


„Amesteci totul intr-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea”, a explicat Andreea Marin pe pagina sa de Facebook

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel