Andreea Marin, mândră de recolta proprie. Vedeta a cules roșii și castraveți din grădina sa: „Fără chimicale, crescute cu dragoste”

Data publicării:
Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin s-a lăudat pe internat cu recolta sa bogată de vara aceasta.

Andreea Marin are parte de reușite pe toate planurile, iar îndrăgita vedetă nu se ascunde de la a recunoaște asta în fața lumii. Dacă în urmă cu doar câteva zile, vedeta își lăuda fiica, care a reușit să „cucerească” America, acum aceasta este mândră de legumele proprii, pe care le-a recoltat din grădina sa. Se pare că viața la casă îi priește din plin fostei prezentatoare TV, care nu stă degeaba și profită de fiecare bucățică de teren de care dispune. Așadar, pe lângă aptitudinile profesionale vizibile pe care Zâna Surprizelor le are, se pare că aceasta este și o gospodină desăvârșită, care nu s-a oprit la a cultiva doar pătrunjel și busuioc, ci se bucură de o diversitate de legume și fructe bio. 

„Roadele noastre, crescute cu apă, soare și dragoste în Grădina cu miresme, fără chimicale, cu gustul legumelor din recolta bunicii de odinioară. Avem și dovleci, ardei, vinete, ceapă, usturoi, rădăcinoase, plante aromatice, verdețuri de toate felurile, iar fructele românești (mere, caise, cireșe, vișine, căpșunele, mure) și cele exotice sunt la ele acasă la noi (lămâi, măslini, mandarine, rodie). Câte puțin din fiecare, căci nu avem o grădină mare și am improvizat soluții inedite gândite de noi ca să valorificăm orice loc în mod constructiv, dar e de ajuns pentru noi și cei dragi ce ne calcă pragul. Am pornit de la busuiocul, pătrunjelul, ardeii și roșiile cherry plantate cu ani în urmă în ghiveci în micul balcon de la bloc, unde stăteam înainte să am șansa de a ne muta din București aici, unde am câștigat un colț de natură, liniște și aer curat. Cu pasiune, dorință și efort, nu există nu se poate!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

VEZI și: Andreea Marin în costum de baie la 48 de ani. Cât de bine arată vedeta TV: „Căldură mare, mon cher!”/ FOTO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Cum arată stilul de viață al vedetei în prezent

Se pare că vedeta a decis să-și cultive propriile legume pentru a putea beneficia de un stil de viață mai sănătos. Așadar, în urmă cu ceva timp, ea spunea că a îndepărtat și prăjelile din alimentația sa, dar și produsele de tip fast food. Când vine vorba de carbohidrați, aceștia sunt consumați într-o limită, până la un anumit interval orar, spune Andreea Marin.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Secretul căsniciei perfecte dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Obiceiul de la care cei doi nu se abat niciodată: „Indiferent de cât suntem de ocupați...”

„Nu am avut niciodată măsuri de fotomodel”

Vedeta spune totuși că nu urmează o dietă pentru a atinge măsurile perfecte, ci, mai degrabă, pentru a-i inspira cât mai pozitiv posibil pe cei din jurul ei. Cariera impune anumite reguli, când vine vorba de aspect, consideră Andreea Marin, care își dorește să urmeze un stil de viață cât mai echilibrat și sănătosîn continuare.

„Sunt un om echilibrat, nu am avut niciodată măsuri de fotomodel și nici nu mi-am dorit asta, dar să fiu sănătoasă, într-o stare bună și să am o balanță corectă în viață, asta mi-am dorit mereu. Nu sunt femeia care să stea toată ziua în oglindă, sunt mai băiețoasă, energică și prefer să îmi pun mintea la treabă mai mult, dar caut să mă respect ca om și să îi respect și pe cei din jur, mai cu seamă că meseria mea îmi cere o anumită disciplină, de bun-simț, pentru a apărea în mod plăcut în fața publicului meu. Sunt și oameni care văd în mine un model, sunt și mamă de fată, și asta înseamnă o responsabilitate în plus pentru mine, dar mă și ajută în același timp să mă mențin în echilibru pentru binele meu.”, a mai declarat aceasta, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel