Andreea Marin și-a creat o adevărată disciplină, când vine vorba de pregătirea meselor sale, lucru care o ajută să obțină cele mai bune rezultate, când vine vorba de o siluetă de vis.
Andreea Marin nu se oprește din slăbit, iar acest lucru îl dovedește fiecare postare făcută de vedetă pe rețelele de socializare, dar și fiecare kilogram în minus. Vedeta a slăbit până în prezent nici mai mult, nici mai puțin de 15 kilograme și chiar dacă nu le-a arătat fanilor cifrele exacte pe cântar, aceasta a trecut „proba” hainelor. Andreea Marin spune că piesele vestimentare care în urmă cu câteva luni îi erau mulate pe corp, acum îi sunt extrem de largi și curg perfect pe silueta sa. Și, pentru cei care se întreabă cum arată meniul acesteia, avem și răspunsul, pentru că în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum arată 3 feluri de mâncare pe care le integrează adesea în dieta sa.
„Nu am un cântar pe aici, dar am o măsură mult mai simplă. Asta este o rochie care îmi venea mulată înainte și se vede foarte bine cam cât am slăbit și așa se întâmplă cu toate hainele mele.
Aici (n.r pe masă) avem o supă cremă cu legume, dovleac portocaliu, cartof dulce, țelină, ceapă, morcov, puțin usturoi pentru gust, ardei gras în trei culori, pătrunjel verde, parmezan, puțin ulei sau unt, pentru cine vrea, iar cartoful dulce și dovleacul leagă totul. Pun și puțin busuioc din grădina mea. Noi nu punem cu chimicale, grădinărim pentru noi.”, a spus Andreea Marin într-un interviu oferit pentru România TV.
View this post on Instagram
Dacă primul fel de mâncare a fost unul extrem de simplu, slab caloric, la felul principal Andreea Marin propune o rețetă de orez cu legume, ceva mai sățios. Orezul trebuie să fie unul brun, atrage atenția vedeta, iar lângă el trebuie neapărat să asezonezi și o salată. Mai mult, vedeta spune că nici pâinea nu-i lipsește din farfurie, însă aceasta nu trebuie să fie albă, ci neapărat integrală sau fără gluten.
„Aici (n.r. pe a doua farfurie) avem un orez integral, făcut în culorile toamnei, cu tot felul de legume. Am și o salată pregătită pentru acest orez. E foarte important să fie totul verde și sănătos pentru mine. Avocado, semințe, spanac, fiecare pune după gust. Am și pâine, dar să fie integrală sau fără gluten, reduce inflamațiile.”, a continuat aceasta.
Și, pentru că după o masă copioasă merge și un desert delicios, Andreea Marin are și aici o propunere pentru dietă. Este vorba despre celebrul iaurt grecesc, pe care „Zâna Surprizelor” îl savurează alături de diferite fructe proaspete sau confiate.
„Fără nicio problemă, la desert, putem folosi iaurtul grecesc cu fructe, eu am pus și mere, semințe și niște fructe confiate. Se folosesc după gust,e xist și alte fructe la dispoziția noastră în acest anotimp.
Este foarte important să mâncăm cât mai simplu și împrumutând din natură tot ceea ce este mai hrănitor și mai bun.”, a continuat vedeta să dezvăluie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News