Andreea Marin, o gospodină desăvârșită. Ce rețete pregătește vedeta pentru iarnă

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin se numără printre vedetele care se pregătesc intens pentru sezonul rece. Vedeta a dezvăluit ce pregătește pentru iarnă, dar și ce se găsește în grădina ei.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Vedeta este extrem de ocupată cu creșterea fiicei sale și cu proiectele pe care le are, dar cu toate astea își face timp și pentru treburile gospodărești. Și cum în această perioadă toate gospodinele pregătesc preparate care mai de care mai speciale pentru sezonul rece, iată că și Andreea Marin face acest lucru, spre surprinderea tuturor.

 

Rețetă de vedetă. Andreea Marin a dezvăluit rețeta ei de supă cremă de legume gata în doar câteva minute

 

Recent, Zâna Surprizelor a declarat că se pregătește intens pentru iarnă cu niște rețete inedite.

„Am de gând să încerc rețeta tatei de murături, e unică, spun sincer, sper să îmi iasă.

Verdețurile pot fi mărunțite și puse la congelator, fructele pot fi deshidratate, îmi plac merele parfumate puse astfel în cămară, citricele pot fi stoarse și se face sos cu ulei de măsline și mirodenii, avem gem de caise fără zahăr pentru iarnă, ne descurcăm.”, a povestit Andreea Marin pentru Click!.

 

Andreea Marin, 5 rețete dietetice, ușor de preparat: Pâine, pizza și prăjituri pentru slăbit

 

Totodată, Andreea Marin a mărturisit că îi place foarte mult să aibă propria ei grădină și să culeagă roadele muncii sale. Vedeta a dezvăluit și ce se găsește în grădina de care are mare grijă și de care este foarte mândră. Aceasta știe că alimentația joacă un rol foarte important în menținerea sănătății, așa că a ales să crească natural o mulțime de bunătăți.

„Grădina e foarte darnică, dacă ai grijă de ea.

Roșii, ardei, morcovi, mandarine, lămâi, cireșe, vișine, mere, caise, la anul și via cred că va rodi, fructe de pădure, verdețuri, mentă, cimbru, busuioc și alte mirodenii, o mulțime de bunătăți crescute natural, fără chimicale, ne ajută să gătim gustos și sănătos în bucătăria noastră.

Unele abia se coc, altele se lasă așteptate, pentru noi e o bucurie să culegem propriile roade.”, a adăugat Andreea Marin.

 

Citește și: Dieta Andreei Marin. Alimentele pe care le evită: „Mă feresc de ele ca de ciumă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel