Andreea Marin, semnal de alarmă: „Am căzut pe stradă, am fost dusă rapid la spital”. Ce a făcut-o să ajungă în acel punct

Data publicării:
Andrea Marin/ captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Andrea Marin/ captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

Andreea Marin a povestit despre situațiile mai dificile din viața sa, când s-a confruntat cu probleme de sănătate în repetate rânduri.

Andreea Marin a trecut printr-o situație de cumpănă, în urmă cu un an de zile. Organismul vedetei a cedat de mai multe ori, lucru care a făcut-o pe vedetă să ajungă pe perfuzii în nenumărate rânduri, iar ultimul moment, dar și cel mai grav dintre ele, a făcut-o pe aceasta să înțeleagă că se confruntă cu o problemă reală și că trebuie să ia numaidecât atitudine.

„S-a întâmplat ceva cu mine acum un an, într-adevăr. În timpul muncii, am căzut pe stradă, pur și simplu în timpul filmărilor. A venit salvarea rapid, am fost dusă rapid la spital, acolo medicii m-au repus pe picioare pe moment. Eu astfel de episoade în care ajungeam la spital pe perfuzii am avut din plin, mai ales în anii în care am lucrat în televiziune. Era un ritm infernal.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul conferinței Fain și Simplu, susținută de Mihai Morar.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

Ce a făcut-o să ajungă la medic

Astfel, chiar dacă organismul îi trimisese deja de mult timp semnale care indicau probleme de sănătate, aceasta spune că a făcut pași concreți în momentul în care a întâmpinat dificultăți serioase în respirație. Atunci, vedeta a fost șocată să audă ce i-a spus medicul specialist.

„Apoi, eu m-am reîntors la medic, pentru că am observat că nu respir bine, seara când mă așezam în pat, când eram la finalul zilei, liniștită. Era o senzație foarte neplăcută, care mă dusese la anxietate, atacuri de panică, era senzația de înec, ca atunci când nu ai aer fiind sub apă. M-am dus, mi-am făcut analizeze, știți că eu am făcut mereu sport, am căutat mereu soluții în privința sănătății. Așa am ajuns la un cardiolog foarte bun. Mi-a zis că ne-am mai întâlnit acum 20 de ani, când aveam 20 de kilograme în minus și m-a urcat pe cântar. În 20 de ani, am luat 19 kilograme.”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale: „Nu mi-am permis luxul de a plânge”. Avea 9 ani când s-a întâmplat tragedia

„Mi-a căzut fața”

Deși numărul kilogramelor în plus acumulate în timp era unul semnificativ, Andreea Marin povestește că nu a intuit nicio clipă faptul că s-ar putea confrunta cu o greutate prea mare. Astfel, vedeta mărturisește că modul direct al doctorului de a spune lucrurilor pe nume a ajutat-o extrem de mult să înțeleagă gravitatea situației și să ia atitudine.

„Mi-a căzut fața, nu mi-am dat seama că poate fi așa o diferență. Mi-a zis că nu am nimic la inimă, dar voi avea, pentru că asta mă afectează. Toate astea se trag de la kilogramele în plus, care afectează organele, a început să-mi zică o mulțime de lucruri care mi se întâmplă mie din cauza asta. Mi-a zis ca luna următoare să vin la el cu 5 kilograme în minus. Din acel moment m-am ambiționat, în mintea mea s-a produs un declic.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întrebată de iubitul Violetei: „Aici rămâne discuția”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel