Andreea Raicu le-a dezvăluit fanilor săi cum arată una dintre gustările sale preferate.
Andreea Raicu este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, lucru care nu e de mirare, întrucât vedeta arată perfect și emană mereu o stare de spirit extrem de pozitivă și fericită. Astfel, atunci când călătorește în jurul lumii, vedeta apelează tot la mâncarea de dietă, pe care, ulterior, o prepară chiar în propria bucătărie. Ajunsă astfel în India, aceasta a descoperit o gustare extrem de sănătoasă, care este gata în câteva minute și care nu-ți afectează în niciun fel silueta.
„M-am gândit să vă povestesc astăzi despre un snack foarte sănătos, care se face foarte repede și despre care am învățat în India. Am fost și am mâncat într-o zi, iar înainte ne-au dat într-un recipient mic semințe extraordinar de bune și gustoase. Mi-am adus aminte de ele acum două săptămâni, când lucram la o prezentare. Recunosc că eu atunci când lucrez și stau acasă, în același loc, am nevoie să-mi mai găsesc ceva de făcut și mi-am adus aminte de această gustare foarte bună și plină de omega. Este vorba despre puține semințe de floarea soarelui, de dovleac, de susan și de cânepă pe care le pui într-o tigaie, o să pun și niște sare și le pun pe aragaz. Sunt perfecte ca snack în timpul zilei, seara, la film și oricând simți nevoia să ciugulești.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Te-ar putea interesa și: Cum se menține Andreea Marin în formă, după ce a slăbit 16 kilograme: „Am început să țin o dietă corectă”. Regulile stricte pe care le respectă
View this post on Instagram
Pentru ca rezultatele să fie de lungă durată, Andreea Raicu preferă să gătească predominant în casă și să mănânce mai rar la restaurante. Acest lucru o ajută pe vedetă să aibă un control garantat asupra ingredientelor pe care le pune în farfurie și să aibă flexibilitatea să adapteze totul după bunul plac. În acest sens, recent, ea le dezvăluia fanilor care este unul dintre ingredientele pe care-l integrează adesea în mesele sale, fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină.
„După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie.
Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate. Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete.
Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News