Andreea Raicu, meniu cu pâine fără glute și brânză fără lactoză: „Aceste lucruri îmi ajută creierul”

Data publicării:

Andreea Raicu le-a dezvăluit fanilor săi cum rată pentru ea prima masă din zi.

Andreea Raicu este extrem de atentă când vine vorba de aspectul său fizic, dar și de meniul pentru care optează în fiecare zi. Vedeta are o formă fizică de invidiat, la vârsta de 46 de ani și pare că trecrea anilor nu au afectat-o deloc. Dacă pentru foarte multe persoane, mesele vedetei par mai degrabă a fi unele de dietă, aceasta spune că nu se ghidează niciodată după acest termen, întrucât a reușit să-și realizeze un adevărat stil de viață, în jurul acestor obiceiuri sănătoase. Așadar, abia venită de la sala de fitness, vedeta le-a dezvăluit fanilor cum arată masa sa de mic dejun.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Mama Andreei Raicu a împlinit 84 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant: „Mă susține, mă acceptă și înțelege indiferent de orice”

A renunțat complet la carne

Unul dintre secretele Andreei Raicu este reprezentat și de faptul că aceasta a renunțat de la a mai consuma carne, în urmă cu foarte mulți ani. Vedeta nu și-a propus să facă acest lucru, ci totul s-a întâmplat extrem de spontan, aceasta realizând faptul că nu mai are nevoie de produsele pe bază animală pentru a avea energie și o stare bună de spirit. 

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.

VEZI și: Vrigil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Lucrurile sunt clare”. S-a zvonit că au fost împreună în trecut

Reușește să-și mențină silueta și în vacanță

Andreea Raicu nu ține cont de limite doar acasă, ci și în vacanță. Singura diferență este că vedeta nu are rețineri atunci când pleacă într-o călătorie și alege uneori să se mai răsfețe cu fel de fel de delicatese, reușind, în aceeași măsură, să mențină și un echilibru, astfel încât să nu revină acasă cu niciun kilogram în plus. 

„Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.

Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel