Andreea Raicu, surpriză spectaculoasă de ziua de naștere a mamei sale. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Raicu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Raicu

Andreea Raicu și-a sărbătorit mama și i-a făcut o surpriză de excepție. Vedeta a transmis un mesaj emoționant. în mediul online pentru femeia care i-a dat viață.

A fost o zi specială pentru Andreea Raicu. Mama sa a împlinit vârsta de 85 de ani, iar vedeta i-a făcut o surpriză spectaculoasă. Ea a avut grijă ca mama sa să se simtă cu totul special în această zi și a plănuit atent fiecare detaliu. Nu doar că i-a oferit flori, dar au mers împreună într-o vacanță la Londra, mai ales că mama sa iubește călătoriile. Cele două au o relație foarte strânsă, iar vedeta a arătat de fiecare dată dragostea profundă pe care o simte pentru ea. 

Andreea Raicu a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru mama sa și i-a mulțumit acesteia pentru tot ceea ce îi oferă în fiecare zi. De asemenea, ea a mărturisit că mama sa are un spirit vesel și optimist ce o ajută să își păstreze tinerețea interioară și să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața. 

Te-ar putea interesa și: Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

„Azi a fost despre mama mea. Mama a împlinit 85 de ani. Nu îmi vine să cred, dar știu că arată și este atât de bine pentru că are un spirit incredibil de vesel, optimist, cald, plin de iubire și generozitate. Toate astea o fac să fie tânără în interior, ceea ce se reflectă și în exterior. Și pentru că știu că cel mai frumos cadou pe care pot să i-l fac este timpul petrecut împreună și călătoriile, m-am gândit să le îmbin. În plus, studiile spun că, dacă petreci mult timp cu mama ta, o vei avea mai mulți ani lângă tine.

Așa că amândouă ne-am făcut un cadou, mai ales pentru că fericirea ei este fericirea mea! Iar azi a fost extrem de fericită. Nu prea am făcut poze…am fost prea ocupate să ne bucurăm de timpul petrecut împreună în care am creat multe amintiri mult mai pretențioase. La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi,” a scris Andreea Raicu pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Erika Isac, în mijlocul unui nou scandal. Cântăreața este acuzată de plagiat. Cum a răspuns: „Nu-mi pare deloc rău”

Andreea Raicu este o personalitate media română, cunoscută ca prezentatoare de televiziune, model și antreprenoare. S-a născut pe 18 iulie 1977, în București, și a devenit populară în România în anii 1990 și 2000, prin diferite emisiuni de televiziune.

Pe lângă cariera în televiziune, Andreea Raicu a fost și model, având colaborări cu diverse branduri și participând la prezentări de modă. De asemenea, ea este antreprenoare și a lansat mai multe proiecte de succes în domeniul frumuseții și stilului de viață, inclusiv o linie de produse cosmetice și un site de lifestyle.

Andreea Raicu este, de asemenea, activă pe rețelele sociale, unde își împărtășește viziunea asupra sănătății, wellness-ului și stilului de viață. A câștigat popularitate pentru mesajele sale pozitive și inspiraționale, precum și pentru stilul său personal de viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel