Andreea Tonciu, apariție spectaculoasă. Frumoasa brunetă nu este mulțumită de siluetă

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Andreea Tonciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a vorbit despre obiectivele pe care le are legate de silueta sa, dar și despre fetița ei și cât de mult îi seamănă.

Deși în urmă cu ani buni Andreea Tonciu era nelipsită de la orice show TV, frumoasa brunetă și-a schimbat total stilul de viață. Vedeta a devenit mămică și odată cu venirea pe lume a fiicei sale a devenit mai responsabilă, iar aparițiile ei la televizor au scăzut drastic.

Într-o intervenție la Știrile Antena Stars, Andreea Tonciu a mărturisit că nu este foarte mulțumită de fizicul său în acest moment și că își dorește să slăbească câteva kilograme. Cu toate acestea, bruneta a recunoscut că nu ține vreo dietă sau vreun regim special, ci mănâncă orice îi place. De asemenea, vedeta a spus că este pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp în care iese doar cu prietenii ei, fără soț sau cea mică și că vrea să aibă o seară pentru ea, în care să se distreze și să se relaxeze. Andreea Tonciu a vorbit și despre fetița ei, despre care a spus că seamănă fizic cu tatăl său, dar ca personalitate este copia fidelă a mamei.

Te-ar putea interesa și: Un psiholog dezvăluie dedesubturile scandalului dintre Alin Oprea și fosta sa soție. Controversa săptămânii din zona mondenă

„Trebuie să mai slăbesc puțin, sunt foarte sinceră”

„Trebuie să mai slăbesc puțin, sunt foarte sinceră și spun întotdeauna. Cam cinci kilograme aș vrea. Sunt slabă, dar în zona burții am puțină burtă și aia mă omoară. Îmi e frică să îmi fac liposucție, prefer să slăbesc așa, eu singură de la sine. Mănânc ce vreau, când vreau, nu țin diete sau ceva de genul că nu îmi plac. Vreau să slăbesc, dar nu se poate, că mănânc tot ce vreau. Îmi place să încerc câte puțin din toate. A vrut să vină și cea mică, dar am spus că astăzi stau și eu relaxată cu prietenii mei.

De aici o să plec la un restaurant și să stea și tăticul cu ea. Tot timpul sunt cu ea după mine. Tatăl ei nu a mai stat cu ea de când am fost la un reality-show, de un an. Sper să nu ajung dimineață acasă, dar nu e problemă. Ajung și o duc direct la școală, important e să ajung. A început școala, sunt foarte mulțumită, învață bine, sper să o ducă la fel de bine. Mă moștenește. Nu seamănă fizic cu mine, seamănă cu tăticul, dar caracterul este al mămicii și pe mine mă bucură chestia asta. Câteodată e plăcut, câteodată nu, sunt sinceră”, a declarat Andreea Tonciu, la Știrile Antena Stars. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel