Andrei Bănuță, despre viața sa amoroasă. Ce nu ar ierta într-o relație

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Andrei Bănuță
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Andrei Bănuță

Andrei Bănuță a dezvăluit dacă există cineva special în viața lui, dar și ce nu ar putea ierta niciodată într-o relație. 

Tânărul cântăreț Andrei Bănuță este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică la momentul actual, fiind cunoscut atât pentru talentul și melodiile sale, cât și pe rețelele sociale. Piesele sale au cucerit întreaga țară, el fiind celebru și pentru faptul că melodiile lui sunt apreciate de miile de cupluri cărora le-a cântat pentru dansul mirilor. El  a devenit popular în special după aparițiile sale la emisiuni precum "Vocea României" și "X Factor", unde a impresionat publicul și juriul cu vocea sa.

„Cred foarte mult în familie, în căsnicie”

Într-o intervenție recentă avută în emisiunea „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Andrei Bănuță a dezvăluit ce nu ar putea ierta într-o relație. Tânărul a mărturisit că nu ar trece peste infidelitate și că ar prefera ca ambii parteneri să discute și să o ia pe drumuri diferite în cazul în care lucrurile nu mai merg între ei. De asemenea, acesta a menționat că pentru el familia și căsnicia sunt două concepte în care crede foarte mult, dovadă fiind toate nunțile la care a cântat celebrele sale piese de dragoste.

„Într-o relație nu aș ierta infidelitatea. Ține de o etică corectă. În momentul în care s-ar ajunge să nu ne mai potrivim cred că ar fi bine să discutăm și să ne luăm la revedere frumos. Cred foarte mult în familie, în căsnicie. Sunt un om care cântă foarte mult la nunți. Eu mă întâlnesc cu oameni care își unesc destinele de minimum trei ori pe weekend. E clar că eu cred în asta, de aceea pot să reprezint cu adevăr melodia care le definește dragostea cel mai bine”, a declarat Andrei Bănuță, la emisiunea Ilincăi Vandici și a lui Teo Trandafir. 

Te-ar putea interesa și: Fosta iubită a lui Adrian Minune Jr. a dezvăluit motivul despărțirii, după ce a fost acuzată de infidelitate

„E cineva special în viața mea întotdeauna”

În plus, Andrei Bănuță a vorbit despre viața sa amoroasă. Artistul a declarat că nu are de gând să se căsătorească prea curând, având doar 25 de ani, dar a ținut să menționeze că există întotdeauna cineva special în viața sa.

„E cineva special în viața mea întotdeauna, am 25 de ani. La mine chestiile speciale se întâmplă des, că așa este normal la vârsta mea. Dacă mă întrebi dacă mă însor, nu mă însor”, a adăugat Andrei Bănuță, la emisiunea „Follow us”, difuzată pe Kanal D.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel