Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni nu s-a mai abținut și a răbufnit, după ce a aflat că a fost bârfit de Andrei Ciobanu și TJ Miles în timpul jocului pentru recompensă.

În ediția de miercuri, 15 mai, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni nu s-a mai putut abține. Robert Moscalu i-a spus că în momentul în care a fost la jocul pentru recompensă, Andrei Ciobanu și TJ Miles au vorbit de el. După ce a auzit că a fost bârfit în camp, Zanni a răbufnit la adresa lui Andrei Ciobanu.

„Mi-a spus Robert Moscalu că noi cât am fost la recompensă au vorbit de mine, TJ Miles și Ciobanu cel mai mult”, a spus Zanni.

„Simțeam așa ușor, ușor tensiunea în aer și știam că la un moment dat trebuie niște lucruri rezolvate. La un moment dat cineva trebuia să înceapă discuția”, a declarat Andrei Ciobanu.

„Nu meriți nici să vorbești”, a spus Zanni.

„Eu oricând merit să vorbesc, pentru că eu în competiție am fost real și mi-am păstrat realitatea”, a replicat Andrei Ciobanu.

„Real înseamnă să vorbești în prezența mea, nu în lipsa mea”, i-a atras atenția Zanni.

Te-ar putea interesa și: Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Te-ar putea interesa și: Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

„Sunt acrit de faptul că el încă e aici și încă vorbește de demnitate, de morală”

Mai mult, Zanni a susținut că Andrei Ciobanu i-a trădat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici.

„Eu când îl văd pe Andrei, faptul că e trădătorul Faimoșilor și al Războinicilor, mie îmi vine să vomit când îl văd. De aceea încerc să spun să mă lase, să nu mai vorbească cu mine. Sunt acrit de faptul că el încă e aici și încă vorbește de demnitate, de morală”, a mărturisit Zanni.

„A spus și Iancu la un moment dat că e cel mai bun, că e cel mai tare. Am discutat și toți spuneam că nu e chiar așa. El avea încredere în el, dar din exterior părea că se dă prea...”, a spus Andrei Ciobanu

„Nu. Eu am spus că sunt cel mai complet. Eu susțin asta și fiecare ar trebui să gândească despre el că e cel mai tare de aici. Mentalitatea asta trebuie să o ai ca să câștigi, iar eu mentalitatea asta o am”, a precizat Iancu Sterp.

Te-ar putea interesa și: Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

Te-ar putea interesa și: Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars: „L-am demascat. Înțelegem ce vrea să facă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel