Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Andrei Rotaru. Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Andrei Rotaru. Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Andrei Rotaru nu mai face față valului de hate, după ce a înșelat-o pe Cristina la Insula Iubirii! Concurentul a recurs la un gest disperat. Și-a făcut bagajele și a plecat din România. 

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Cei doi păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din emisiune, mai ales că aveau o relație de 10 ani și erau căsătoriți de 9. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca încă din primele ediții ale show-ului, Andrei Rotaru să se îndrăgostească de una dintre ispite. Concurentul și-a înșelat soția cu Diandra, iar Cristina Rotaru a avut parte de un șoc atunci când a văzut imaginile controversate cu soțul ei. 

Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

Fanii emisiunii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut durerea prin care trece Cristina Rotaru, iar din acest motiv, Andrei Rotaru s-a ales cu o mulțime de comentarii răutăcioase în mediul online. Telespectatorilor nu le-a venit să creadă faptul că Andrei a uitat cei 10 ani de căsnicie în doar câteva zile și că a putut să se îndrăgostească atât de repede într-o emisiune televizată. Încă de la începutul emisiunii, concurentul fost aspru criticat pentru că și-a făcut soția să sufere.

Sătul până peste cap de comentariile răutăcioase, Andrei Rotaru a luat o decizie disperată. Și-a făcut bagajele și a plecat din România. El a povestit pe pagina sa de Facebook că, din cauza valului de hate, s-a decis să părăsească țara pentru câteva zile și speră să nu mai aibă parte de astfel de reacții. 

Te-ar putea interesa și: Cine este și cu ce se ocupă Alin, ispita de la „Insula Iubirii”. Tânărul recunoaște că a avut șapte relații în același timp

„Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită”, a spus Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Internauții au luat cu asalt secțiune de comentarii

Internauții nu s-au putut abține și au comentat la videoclipul pe care Andrei Rotaru l-a făcut pe pagina sa de Facebook. „Toată România este scârbită de tine”, „Fă-ne un serviciu și șterge-ți conturile să nu-ți mai vedem fața! Mulțumim!, „Du-te sănătos. Te-ai făcut de râs cât să-ți ajungă 100 de ani”, „Nu cred că există om mai judecat în România decât ești tu acum..”, „Omu are probleme la mansardă .. narcisism, bipolar și manipulator, de psihiatru ai nevoie, lasă tatuajele și du-te la psihiatru”, „Păcat ca ți-ai stricat familia din cauza ispitei și i-ai distrus sufletul Cristinei”, „Andrei mare păcat, ți-ai aruncat la gunoi o căsnicie frumoasă și o soție tot atât de frumoasă pentru cea mai urâtă ispită de la Insula Iubirii, niciodată nu aș fi crezut, nici măcar nu te-ai distrat acolo, ai stat călare pe ea tot sezonul, pe bune Andre. Hai drum bun și să te întorci sănătos. Criss merită să fie fericita fără tine”, sunt doar unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea lui Andrei Rotaru.

Te-ar putea interesa și: „Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel