Andrei Rotaru, reacție neașteptată după terminarea show-ului Insula Iubirii: „Observ că toată România mă urăște”. Fotografia care l-a isterizat

Data publicării:
Captură video: Facebook/Andrei Rotaru
Descriere foto: Captură video: Facebook/Andrei Rotaru

Andrei Rotaru a reacționat imediat după terminarea emisiunii Insula Iubirii. Fostul iubit al Cristinei a reacționat la adresa telespectatorilor care l-au criticat pe parcursul show-ului.

Cristina și Andrei Rotaru au venit împreună la Insula Iubirii pentru a se supune celui mai dur test al iubirii. La puțin timp de când a început emisiunea, Andrei și-a declarat sentimentele față de ispita Diandra, spunându-i că s-a îndrăgostit de ea. S-au sărutat și au petrecut mai multe momente împreună, iar imaginile au fost văzute și de Cristina, care a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut filmulețe cu bărbatul alături de care a trăit 10 ani.

Miercuri, 28 august, a avut loc finala Insula iubirii. Cristina și Andrei au decis să plece separat din emisiune. Pe 25 martie au ajuns în România, iar pe 1 aprilie am depus actele de divorț. La scurt timp, Cristina și Andrei s-au decis să mai acorde o șansă iubirii lor, însă împăcarea nu a durat prea mult și au decis șă-și spună „adio” și să meargă pe drumuri separate. Cristina nu a putut suporta durerea provocată de cel cu care a trăit 10 ani și a hotărât că este mai bine să pună capăt căsniciei.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

Pe parcursul emisiunii, Andrei Rotaru a fost intens criticat de telespectatorii show-ului din Thailanda. Fanii emisiunii Insula Iubirii au avut un șoc atunci când au văzut că bărbatul s-a îndrăgostit în doar câteva zile de o altă femeie, mai exact de ispita Diandra. Oamenii au compătimit-o pe Cristina care a suferit enorm în urma imaginilor văzute și l-au taxat dur pe concurent în mediul online. Au postat diverse videoclipuri cu el din emisiune și au comentat la adresa lui.

Te-ar putea interesa și: Speak și Florin Ristei, atac la adresa lui Andrei de la Insula Iubirii: „Toți gherțoii citesc 2, 3 cărți d-alea și gata”

Andrei Rotaru, reacție neașteptată după terminarea show-ului Insula Iubirii: „Observ că toată România mă urăște”. Fotografia care l-a isterizat

După ce a citit comentariile critice la adresa sa, Andrei Rotaru a răbufnit în mediul online. Concurentul de la Insula Iubirii a declarat că observă o ură generalizată din partea românilor, menționând că un procent semnificativ de persoane, atât femei, cât și bărbați, par să se hrănească din durerea sa. În plus, Andrei Rotaru a publicat și o fotografie cu el, o captură dintr-un videoclip postat de utilizatori pe TikTok, în care i-a fost aplicat un filtru, care se pare că l-a deranjat profund.

„Observ că toată România mă urăște, cel puțin 50 % din femei (și bărbați)  se hrănesc cu durerea mea (IMAGINATĂ DE EI) ca si cum eu aș fi cel care le-a înșelat în trecut?!!!”, a scris Andrei Rotaru în mediul online.

Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

După difuzarea ultimului episod din Insula Iubirii, Cristina a ținut să le mărturisească celor care au susținut-o pe parcursul emisiunii faptul că ea și Andrei Rotaru nu ami formează un cuplu. „Niciodată nu o să mă pot modela după caracterul cuiva. Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al celor doi. Nu voi fi omul care-și dorește Andrei să fie, doar de dragul de a-l păstra lângă mine. A fost un deceniu de viață și l-a parcurs alături de mine pentru că a vrut, nu a fost silit. Noi nu am trăit pușcărie unul lângă celălalt. Am trăit iubire până în ultima clipă când am intrat pe Insula Iubirii. Mi-a promis iubire, mi-a declarat jurăminte, după care am știut să mă retrag. Astăzi am înțeles că mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși îi dădusem a doua șansă până să apară emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, îl iubesc și e omul care m-a făcut fericită 10 ani. (...) Vreau doar să fiu bine, caut pacea sufletească, iubesc omul lângă care am trăit, dar nu pot să merg pe îndoieli la nesfârșit. Voi merge la terapie în continuare. Voi fi prietena lui. Noi locuim în același oraș. E posibil să ne intersectăm, să ne vedeți în poze împreună, o să-i răspund la telefon, o să vorbesc și o să-i fiu alături. vreau să-l ajut să se vindece. Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată”, a declarat Cristina.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel