Angela Rusu continuă scandalul, după ce și-a făcut praf colegele de breaslă: „Se pare că și-au asumat ce am spus! Am avut un scandal monstru cu Laura Lavric”

Data publicării:

Angela Rusu a făcut o nouă serie de dezvăluiri cu privire la colegele sale de breaslă. 

Un scandal uriaș a izbucnit în ultima vreme în industria muzicii populare, după ce Angela Rusu și-a pus la zid mai multe colege de breaslă. Laura Lavric, Saveta Bogdan sau Elena Merișoreanu au fost doar câteva dintre numele vizate de aceasta, care a spus faptul că solistele nu au prea mult talent, ori că sunt rele, dacă vorbim de prima artistă. Mai mult, la câteva săptămâni de la incident, Angela Rusu spune că niciuna dintre colegele sale nu au sunat-o pentru a clarifica aceste declarații și s-au supărat extrem de tare pe situația creată de ea. Totuși, faptul că nu a primit niciun telefon din partea solistelor nominalizate reprezintă o asumare din partea acestora, mai spune Angela Rusu.

„Eu ți-am spus atunci că o să se pornească dezastrul. Eu am spus, am vorbit sincer, a fost o avalanșă de articole în presă. Nu m-a sunat nimeni din cei nominalizați. Problema e că voi, când ați pus acea întrebare: cine nu are niciun pic de talent, nu a fost pusă corect. Trebuia să spuneți: mai puțin talent. Fiecare are un pic de talent și s-au supărat foarte tare.

Eu mă bucur pentru că niciuna dintre soliste nu a avut curaj să mă sune să mă întrebe ce s-a întâmplat. Se pare că și-au asumat ce am spus! Eu am fost foarte asumată pentru că asta e părerea mea și toată lumea trebuie să înțeleagă că e o rubrica foarte grea și trebuie să-și asume fiecare pentru că avem de dat niște răspunsuri”, a ținut să spună Angela Rusu, potrivit cancan.

VEZI și: Saveta Bogdan dă de pământ cu Angela Rusu. De la ce a pornit conflictul dintre cele două artiste: „Numele ei e prea mic pentru numele meu”

A avut un scandal monstru cu Laura Lavric

Mai mult, aceasta a continuat și scandalul cu Laura Lavric, pe care o cataloghează dur a fi „prefăcută”. Angela Rusu spune că, în urma declarațiilor inițiale făcute de ea, solista a făcut-o de râs peste tot și i-a denigrat numele. Mai mult, dacă Laura Lavric i-a adresat, la rândul ei, mai multe cuvinte dure, spunând, printre altele, faptul că Angela nu are un nume cunoscut și că nu reprezintă afișele niciunui eveniment, aceasta a ținut să clarifice și această situație. 

”Categoric, da, Laura Lavric! Am avut un scandal monstru cu ea la un spectacol la Roma. Eu eram un pic mai mare pe afiș decât dumneaei, a făcut mare scandal, a vorbit foarte urât la adresa mea, că cine sunt, că eu habar n-am să cânt, că nimeni nu a auzit de mine. Le-a mai zis organizatorilor că dacă nu mă dau jos de pe afiș, ea nu mai vine. M-a făcut în toate felurile, e cea mai prefăcută pentru că vorbește pe toți artiștii foarte urât, nu doar pe mine. Nu mi se pare corect să faci așa, oamenii au multe fețe.”, spunea Angela Rusu. 

Citește și: Nou scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns la cuțite: „Așteptăm decizia instanței”

Replica pe care i-a dat-o Laura Lavric Angelei Rusu

Laura Lavric a fost extrem de deranjată de remarca făcută de colega sa mai tânără de breaslă, spunând faptul că nu îi poate lua în calcul părerea, întrucât numele său nu face parte din generația „cântărețelor consacrate”, precum ar fi Sofia Vicoveanca. Mai mult, de departe artista a fost extrem de contrariată de faptul că Angela Rusu a spus faptul că aceasta nu are niciun hit care să-i ducă numele mai departe, ceea ce este fals, spune solista cu pricina. 

„Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc, altfel n-am ce să vorbesc. Spune că n-am eu hituri? Dacă ar fi vreun muzicolog sau un om care cunoaște folclor adevărat, așa da. Dar ea ce știe de folclorul autentic? Piesele mele vor rămâne pentru generațiile următoare, ale ei sunt de succes facil. Nu pot să vorbesc, eu care cânt folclor autentic, despre asemenea persoane… să-și vadă de treaba și de melodiile ei, toate hituri… pentru familia ei. N-am ce să comentez, dacă ar fi spus Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache sau Mioara Velicu, poate aș fi avut ce să discut cu ele, dar așa… ce să discut?!”, a declarat Laura Lavric, potrivit wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel