Anisia Gafton s-a operat la nas. Cum arată după intervenția estetică: „Acum când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar”

Data actualizării: | Data publicării:
Anisia Gafton, foto Facebook
Descriere foto: Anisia Gafton, foto Facebook

Anisia Gafton a suferit o intervenție chirurgicală la nas, pentru că avea probleme respiratorii, dar și pentru că era nemulțumită de partea estetică.

Anisia Gafton este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de stand-up de la noi din țară. Ea a devenit extrem cunoscută după participarea la „Românii au talent”. Au urmat apoi „Ferma Vedetelor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar acum actrița este prezentă pe micul ecran în emisiunea „Săriți de pe fix” de la Pro TV. Încă de când a intrat pentru prima oară în lumina reflectoarelor, Anisia Gafton a cucerit public datorită carismei și sincerității sale.

Anisia Gafton s-a operat la nas. Cum arată după interevenția estetică: „Acum când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar”

Actrița este mereu prezentă și pe rețelele sociale, acolo unde își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. De această dată, Anisia Gafton și-a anunțat urmăritorii că în urmă cu o lună șii-a făcut o operație de sept complicată, însă nu s-a oprit aici. Anisia a decis să profite de ocazie și să facă și unele modificări estetice. Ea a asigurat pe toată lumea că sănătatea că acum se simte mult mai bine, putând respira fără probleme.

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept, complicățică chiar, iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, eu am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța. Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea, nasul și fața o să se dezumfle ușor-ușor în următorul an și foarte important e că acum când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu farmec și energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă facă să râdeți! Vă pup și vă iubesc”,  a scris Anisia Gafton pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Te-ar putea interesa și: Anca Serea și Adrian Sînă, la un pas de divorț: „Mă supără că nu este atât de prezent atunci când îmi doresc”

Fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută: „Ești schimbată total”, „Frumoasă ca un cireș înflorit!”, „Superbă Anisia, eu te adoram tare și înainte. Puțin mi-a părut rău ca nu te-am recunoscut, mă bucur ești bine”, Erai frumoasă oricum! Acum ești fiță!”, „Și înainte erai ok, dar acum ești și mai ok”, „Puține sunt persoanele care arată bine după o intervenție estetică, multe doar au impresia ele că sunt frumoase. Ție chiar :"îți șade ghini". Felicitări pentru alegerea ta”, „Arăți minunat și acum și înainte! Dar acum ești păpușă vie. Nu asculta de haterii care încearcă să-ți tragă în jos moralul spunându-ți că mai bine erai înainte. Oamenii sunt toți niște ciudoși și mor de invidie când cineva arată mai bine decât înainte”, „Arăți foarte bine! Ți-a schimbat puțin fizionomia, dar ești o frumoasă”, „Bine că totul a decurs bine și s-a rezolvat deviația și respirația! Estetica,a venit că bonus, drept cadou! FELICITĂRI! Oricum ești frumoasă!!! Sănătatea este pe primul loc! Bine că s-a rezolvat!!!”, sunt doar unele dintre comentariile pe care admiratorii le-au lăsat la postarea Anisiei Gafton.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel