Anna Lesko a trecut la cratiță. Sarmale și cozonaci „așa cum îmi plac mie”

Data publicării:
Anna Lesko, foto Instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto Instagram

Anna Lesko a profitat de zilele libere de sărbători pentru a-și pune în practică talentele culinare. Artista s-a întrecut pe sine. Ce a ieșit, nici fanilor nu le-a venit să creadă. 

 

După ce și-a arătat talentele de gospodină în emisiunea „Ferma”, cântăreața e hotărâtă să re marce și pe rețelele de socializare.Și cum putea face asta, dacă nu filmându-se în timp ce pregătește masa de Crăciun. 


Vedeta este extrem de pricepută în bucătărie, așa că a ales două preparate dificile: Sarmale și cozonac. 

 

Anna Lesko le-a arătat internăuților cum se împăturesc sarmalele, asta după ce a explicat, pas cu pas, cum se face compoziția pentru cel mai iubit preparat de pe masa de sărbători. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

 

 

Cozonacii Annei


Nici la capitolul desert artista nu stă rău. Vedeta a frământat cu spor trei cozonaci dolofani pe care i-a copt în văzul internăuților. 

 


„La rugamintea voastră vă las reteța cozonacilor mei urâți, crapați și cu prea multă compoziție.

Reteta:
Pentru aluat: 1 kg faina, 500 ml de lapte caldut, 7 galbenusuri, 50 gr drojdie, 400 gr zahar, 100 gr unt, coaja de portocala si lamaie, 1 praf de copt, esenta de vanilie

Pentru compozitie:
- 500 gr nuci zdrobite
- zahar dupa gust
- 100 gr cacao
- visine in propriu suc
- gem de prune
- stafide
- 7 albusuri

Coacere ușoară - 180 grade - 50-60 minute”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel