Gospodina Anna Lesko revine cu o tentație dulce și aromată: Tortul Ecler. Vedeta a dezvpluit rețeta acestui desert care se prepară simplu și rapid.
Anna Lesko a dezvăluit rețeta pentru Tortul Ecler, pe care l-a preparat cu ajutorul fiului său.
Reteta:
Ingrediente:
- 1 kg Biscuiti de ovaz
Crema 1:
- 500 ml lapte
- 2,5 linguri amidon
- 3 linguri zahar
- 1 galbenus
- esenta de vanilie
Se lasa la frigider aprox 1 ora.
Crema 2:
- 50 gr Praf de spuma pt deserturi cu gust de frisca
- 100 ml lapte rece
- 2 galbenusuri
- 1 lingura de zahar
- 1 zahar vanilinat
- 250 gr mascarpone
Glazura:
- 4 linguri de zahar
- 2 lingurite de cacao
- 1 lingura de lapte
- 50 gr unt
Peste glazura am avut pofta de fructe de padure.
Tortul se lasa la frigider peste noapte.
VIDEO:
View this post on Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News