Anna Lesko a dezvăluit rețeta pentru ciorba de sfeclă (Borș Rusesc/Ucrainean). Un deliciu pentru zilele de post.
Anna Lesko recomandă ciorba de sfeclă pentru zilele de post. Frumoasa vedetă spune că preparatul delicios este gata în 2 timpi și trei mișcări, astfel că oricine poate încerca să-l facă acasă.
Ingredinte
- 4 bucăți de sfeclă
- 3 cepe
- 4 morcovi
- 1 păstârnac
- 1/2 țelină
- leuștean
- 4 cartofi
- pătrunjel
- sare
- piper
- lămâie
Mod de preparare
Curățăm legumele și le tăiem cubulețe, după care le punem la călit într-un tuci, pentru câteva minute. Sfecla și cartofii sunt adăugate ultimele. În momentul în care legumele încep să se rumenească, adăugăm apă și lăsăm la fiert.
După ce amestecul a fiert bine, adăugăm sare și piper, după gust, iar cu 2 minute înainte de a opri focul, presărăm leuștean și pătrunjel. La final, acrim ciorba cu lămâie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News