Anna Lesko duce gastronomia la un alt nivel. Frumoasa cântăreață demonstrează că este artist și în bucătărie. Iată rețeta ei de crenvurști de casă cu cașcaval.
Anna Lesko și-a demonstrat abilitățile culinare în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.
Iată rețeta artistei de Crenvurști de casă cu cașcaval
– 500 grame tocată de curcan
– 300 grame carne tocată de porc
– 200 grame de cașcaval
– 2 căței de usturoi
– o folie alimentară
– un ou
– 100 ml lapte
– coriandru
– boia dulce
– sare și piper
Se amestecă toate ingredientele, mai puțin cașcavalul, până când se obține o pastă. Apoi, compoziția se așează în folii de plastic.
Carnea se întinde pe suprafața foliei, iar peste fiecare bucată se pune un bastonaș de cașcaval potrivit ca dimensiune.
Se rulează bine compoziția, astfel încât carnea să îmbrace cașcavalul, iar folia de plastic să fie bine strânsă.
Fiecare bastonaș de carne tocată va fi fiert în apă, timp de 10 minute. După ce s-au fiert, crenvurștii de casă se scot din folia alimentară.
Apoi, crenvurștii pot fi perpeliți pe grătar.
Este recomandată servirea acestora cât sunt fiebinți, pentru ca acel cașcaval să își păstreze textura.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News