Antonia, agresată pe scenă, în timpul unui concert: „Mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac”

Data publicării:

Antonia a povestit situațiile mai neplăcute pe care i le-a adus succesul.

Antonia este una dintre cele mai populare artiste din țara noastră, care a cunoscut însă până acum și părțile negative cu care vine faima la pachet. Chiar dacă are o comunitate impresionantă de fani ce o susțin constant și care vin la concerte pentru a-și întâlni idolul, există, în aceeași măsură, și persoane ce nu rezonează cu activitatea artistică a vedetei, astfel încât aceștia nu se ascund deloc de la a arăta acest lucru. Artista spune totuși că această situație pe care a experimentat-o a fost una destul de agresivă, întrucât a fost „atacată” cu gheață pe scenă, chiar în timpul unui concert.

„Încerc să nu bag lumea în seamă care vrea să îmi facă rău, mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac. Am fost în cluburi în care mi s-a aruncat cu gheață în cap, eu ca să nu fiu vulcanică, am lăsat-o așa.

Am avut multe faze în care lumea a fost rea, ori că sunt frustrați, ori că nu mă plac. Oamenii sunt răutăcioși, am tot ignorat faze de-a lungul timpului, am mai avut și eu reacții, dar foarte rar. Că dacă ești persoană publică și ai reacții.. nu ai voie.

Nu mai pun la suflet acum, nu mă interesează, au fost multe comentarii urâte gratuite, fără să fac nimic. E greu pentru că le aduni, iar dacă ai o reacție și te cerți, tot tu ești de vină. Cel mai bine e să nu bagi în seamă, dar sunt om”, a dezvăluit vedeta în cadrul podcastului realizat de Giulia.

Citește și: Delia, înlocuită la iUmor de Antonia? Declarațiile prin care artista și-a uimit complet fanii

Ce a învățat din aceste situații

Dacă la început, era foarte afectată de aceste situații, prin care inevitabil trec majoritatea persoanelor publice și nu numai, Antonia spune că odată cu trecerea timpului a învățat să nu mai pună la suflet prejudecățile greșite cu privire la propria sa persoană. De asemenea, anumite experiențe din viața sa au determinat-o să-și piardă definitiv și încrederea în oameni.

„E foarte ușor să acuzi. Ideea este că am învățat să încerc să am răbdare și să nu pun la suflet. Nu mai am încredere în oameni. Mi se pare că totul devine din ce în ce mai rău. A fost o perioadă în care efectiv mă simțeam... Nu mai am mulți prieteni, dar eu aflu multe informații fără să vreau și mă uimesc și pe mine.”, a continuat ea. 

VEZI și: Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele

Este foarte mândră de Alex Velea

În timp ce artista recunoaște că adesea se lasă foarte afectată de anumite situații mai dure prin care trece, Alex Velea, partenerul ei de viață, este cel care-i ridică de fiecare dată moralul și cel care încearcă să salveze ziua. De asemenea, chiar dacă au trecut ani de zile de la prima apariție pe scenă, Antonia recunoaște că are, în continuare, emoții, în momentul în care își vede fanii.

„Alex merită un premiu, omul ăsta e foarte puternic. Când suntem căzuți moral, el mă scoate din stările alea. Am făcut multe greșeli în viața mea dar încerc să o iau pe calea cea bună, există tentații, dar încerc să fiu puternică. Eu am așa niște lucruri, eu nu pot să mă exteriorizez așa ușor. Alex chiar se descurcă peste tot, dar în interiorul meu mă oftic, că nu vede lumea cum sunt eu.(..)

Am emoții și la 5000 de oameni, dar când sunt live-uri și trebuie să le filmez sau evenimente private sau chiar și podcast-uri, eu nu prea apar la podcast-uri. În ultima perioadă am fost la câteva", a continuat ea.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel