Antonia, cum n-ai văzut-o niciodată! Ce a făcut artista

Data publicării:
Sursa foto: Antonia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Antonia, instagram

Antonia a decis să își facă o schimbare majoră de look, alegând să își vopsească părul într-o nuanță nouă, care i-a transformat complet înfățișarea.

Chiar și cei apropiați au fost surprinși de noul look al artistei, iubita lui Alex Velea.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia, la 35 de ani și după trei nașteri, continuă să impresioneze cu o formă fizică de invidiat și o frumusețe naturală. Cu trăsături uimitoare, artista arată bine indiferent de stil, iar noua culoare a părului i-a adus un look proaspăt și apreciat.

Recent, Antonia și-a surprins fanii alegând o nuanță deschisă de roșcat, cu accente de ginger. Internauții au fost încântați de schimbare, spunând că această nuanță îi evidențiază perfect trăsăturile. Artista a postat imagini pe rețelele de socializare, primind numeroase laude pentru noua sa înfățișare. Înainte de a dezvălui noul look publicului, Antonia și-a surprins prietenii cu apeluri video, iar aceștia au fost șocați, dar încântați de transformare.

2. Instagram... (whatsapp-image-2024-09-13-at-08-10-55_01052300.jpg)

„Oh! Te-ai vopsit? Mamă, ce bine ești! Foarte tare, bombă. Ești foarte bine. Ești foarte sexy, nu că nu ai fi fost deja. Ești superbă.”, a spus Alina Eremia atunci când a sunat-o Antonia.

Antonia a așteptat cu nerăbdare să vadă reacția prietenilor și s-a bucurat enorm când a constatat că toți au apreciat noua ei alegere. Iubita lui Alex Velea a primit numeroase complimente din partea apropiaților pentru schimbarea de look.

„Mamă, cât de bine îți stă! Bă, ești nebun!” / „Oh, Doamne! Bombă, superb!”, au reacționat doi dintre apropiații Antoniei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Dana Mihai | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel