Antoniu Tămaș, dezvăluiri despre debutul său în lumea muzicii: „Orice artist, mai ales unul în devenire, are și critici!”

Data publicării:
Antoniu Tămaș, fiul lui Aurel Tămaș, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Antoniu Tămaș, fiul lui Aurel Tămaș, la Oracolul Vedetelor

Antoniu Tămaș, fiul lui Aurel Tămaș, a fost invitat la emisiunea „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre prima sa piesă și viitorul său în lumea muzicii.

Antoniu Tămaș, fiul cunoscutului cântăreț de muzică populară Aurel Tămaș, și-a început oficial cariera în muzică cu primul său single POP, intitulat „Promisiuni”. Antoniu are 23 de ani și este fost jucător profesionist de tenis. În timpul pandemiei, care a fost un punct de cotitură pentru tânăr, și-a transformat pasiunea pentru muzică într-un stil de viață. A început să urmeze cursuri de canto și chitară. 
Tatăl său, Aurel Tămaș, este extrem de mândru de decizia lui Antoniu de a-i călca pe urme și îl susține în toate inițiativele sale muzicale. Aceștia și-au consolidat legătură specială prin muzică. Au participat împreună la numeroase concerte și emisiuni TV.
Crearea piesei „Promisiuni” a început în luna februarie a acestui an, într-o sesiune la studioul lui Andrei Mihai si a Elenei Mihai. Piesa a fost compusă de Antoniu, Elena Mihai și Katarina Dyer, iar partea de compoziție le aparține lui Andrei Mihai, Lucian Naste și Alex Corlan.

Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, Antoniu ne-a povestit despre planurile sale de viitor. În plus, nu am cunoscut doar artistul, ci și omul care este Antoniu. 

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-08-23-at-11-36-071_63821800.jpg)

Alexandra Dumitru, gazda emisiunii, a început prin a-l întreba pe tânărul artist în ce gen își încadrează stilul muzical. Se pare că Antoniu a avut multe influențe, iar totul a depins de starea și de locul în care se afla. 

„Stilul meu muzical se conturează după genul de muzică pe care îl ascult. Și pot să zic că este unul eclectic. Depinde starea mea. De exemplu, când sunt acasă sau în vacanțe, ascult pop-ul generației mele. Iar când sunt în procesul de creație, de cele mai multe ori, îmi place să ascult pe cei care au avut un cuvânt foarte mare de spus în contribuția muzicii moderne. În următoarele piese, vei vedea foarte mult din stilul indie-pop sau și puțin rock, depinde de ce ascult și din ce mă inspir.”

„Promisiuni” este o piesă despre iubire, vară și prietenii. Descrie realitatea pe care artistul a trăit-o. După cum fac mulți cântăreți, acesta și-a reflectat starea interioară în piesă. Prima dragoste nu se uită niciodată! În multe melodii este abordată această temă. Și s-au cântat multe iubiri! Acum o cunoaștem pe a lui Antoniu.

„Povestea primei piese, cumva, vine din realitate. Este povestea pe care am trăit-o eu. Este sentimentul acela la început de relație, când te arunci cu totul, în care te arunci nebunește. În care pur și simplu te lași purtat de val și nu ai nicio așteptare. Asta am vrut să fie pentru această piesă.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-08-23-at-11-36-07_76478700.jpg)

Au existat provocări în procesul de creație? Antoniu spune că echipa cu care lucrezi contează foarte mult. S-au sprijin reciproc, iar asta a făcut ca drumul acestuia să fie lin.

„Am trecut prin multe încercări până ajunge la echipa cu care am creat această piesă. Totul a început într-o zi de studio în care ascultam muzică împreună cu cei cu care am făcut piesa, producătorii. Am găsit câteva linii melodice și câteva versuri care ne plăceau la toți, erau comune. Și atunci, cumva am putut să transpun chestia asta de la mine înspre piesă. Nu pot să zic că am întâmpinat dificultăți. Având o echipă ok în spate și care m-a susținut, ne-am susținut reciproc și am fost alături unul de celălalt, cumva procesul acesta a fost mai ușor. Și atunci orice problemă mică dacă a fost...dar inexistentă.”

„Eu vreau să iau critica ca fiind constructivă.”

„Am primit foarte multe laude și lumea chiar a apreciat muzica mea. Și mă bucură faptul că am primit așa de multe aprecieri. Ideea e că sunt la început. Orice feedback pozitiv, negativ ajută. Orice artist, mai ales unul în devenire, are și critici. Eu vreau să iau critica aceasta ca fiind una constructivă.”

Prin ce momente grele a trecut Amna cu fiul ei după divorț: „Am mers la terapie și eu, și David”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel