Ariana Grande înfrânge proba de foc cu aripioare picante! Artista a răspuns aproape fără nicio problemă la întrebări

Data publicării:
Ariana Grande, sursa instagram
Descriere foto: Ariana Grande, sursa instagram

Ariana Grande a avut o apariție memorabilă în emisiunea „Hot Ones,” unde a reușit să facă față cu brio provocării de a mânca aripioare din ce în ce mai picante.

Deși mulți invitați se luptă să termine, Ariana a ajuns până la final fără probleme vizibile. Ea a folosit aripioare vegane pentru provocare și a recunoscut că cel mai iute sos i-a provocat o senzație aproape „dincolo de trup,” dar a rămas calmă pe tot parcursul episodului.

În timpul interviului, Grande a vorbit și despre cum e să fie vegană din 2013, menționând că familia ei uită deseori acest lucru, iar bunica ei îi oferă în continuare chifteluțe, pe care trebuie să le refuze politicos.

Ea a explicat că a devenit vegană din iubire pentru animale și este foarte implicată în drepturile animalelor, având chiar și o organizație de salvare a animalelor, Orange Twins Rescue, și o linie de produse de înfrumusețare vegane, „God is a Woman.”

În plus, Ariana a răspuns și la întrebări legate despre ce înseamnă să fii un artist recunoscut. Deși este frustrant când informații despre piesele ei se află înainte de lansare, ea înțelege și apreciază faptul că fanii ei sunt dornici să asculte mai multă muzică de la ea.

 

Youtube video image

 

Ariana Grande răspunde criticilor sexiste

Ariana Grande a răspuns criticilor legate de un videoclip viral în care pare că își schimbă vocea în mijlocul unei propoziții, numind atenția primită un „dublu standard”.

La începutul acestui an, un videoclip în care Ariana, în vârstă de 31 de ani, vorbește pe un ton mai grav înainte de a trece instantaneu la o tonalitate mai înaltă și mai aerisită a circulat pe mai multe platforme de social media. Fanii au fost confuzi de schimbare, unii speculând că vocea ei, de obicei aerisită, este doar o prestație.

Clipul cu cântăreața piesei „Positions” provine din apariția ei în podcastul „Podcrushed” al actorului Penn Badgley, unde a vorbit despre cariera sa muzicală și rolul principal în viitorul film muzical „Wicked”.

După ce s-a apărat o dată, insistând că schimbarea de ton este un „obicei” și pentru „sănătatea vocală”, Ariana a revenit și a acuzat criticii de sexism, spunând că aceștia nu aplică aceeași analiză și bărbaților.

„Adică, vezi actori bărbați... Mereu, după aceea, spun ‘Oh, wow, ce dedicat este meseriei sale! Ce transformare uimitoare! E un performer genial!’” a spus ea în podcastul „Shut Up Evan” al lui Evan Ross Katz.

„Și apoi, Doamne ferește, dacă strănut ca Glinda sau ceva de genul, sau dacă schimb intonația... brusc devin nebună sau ‘Ar trebui cineva să o verifice?’ Este cel mai ciudat lucru.”

 

 

@scatsplat #arianagrande #fypage ♬ original sound - .

 

Ea a clarificat că vocile se schimbă adesea în registru pe parcursul unei conversații, mai ales când cineva are o gamă vocală largă, cum este cazul ei. De asemenea, a atribuit schimbarea timpului petrecut folosindu-și vocea într-un anumit fel, lucru pe care a spus că l-a făcut în timp ce filma pentru „Wicked”.

Această actualizare vine în contextul în care Paris Hilton a fost, de asemenea, acuzată recent că și-a schimbat vocea în timpul unui discurs în fața Congresului despre abuzul sexual asupra copiilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel