Armin Nicoară, dezvăluiri neștiute despre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Saxofonistul s-a dat de gol în spațiul public, fără să vrea

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești

Armin Nicoară a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Saxofonistul a lăsat să iasă la iveală informații neștiute.

Bogdan de la Ploiești anunța în urmă cu o lună că el și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu de ceva timp. Deși s-au despărțit de mai multe ori în cei doi ani de relație, tot de atâtea s-au și împăcat. Se pare însă că de când a anunțat separarea, cântărețul de manele și dansatoarea nu s-au mai afișat împreună și nici nu au dat semne că ar mai forma o relație. Mulți nu i-au crezut însă pe cei doi și i-au acuzat că este doar o strategie de marketing prin care Bogdan de la Ploiești să-și promoveze piesele.

Cu toate acestea, la începutul acestei luni, Bogdan de la Ploiești a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că separarea ar fi avut loc în urmă cu o lună, însă nu a dorit să dea detalii despre motivele separării. Așadar, potrivit artistului, cei doi s-ar fi despărțit de la începutul lunii septembrie.

Te-ar putea interesa și: Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce nu a funcționat între ei

Armin Nicoară, dezvăluiri neștiute despre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Saxofonistul s-a dat de gol în spațiul public, fără să vrea

Invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, moderatoarea l-a întrebat pe Armin Nicoară dacă Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean mai formează un cuplu. Saxofonistul l-a dat de gol pe colegul lui de breaslă, spunând, de fapt, că în urmă cu o lună i-a văzut pe cei doi împreună și nu dădeau semne că s-au despărțit.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

„Când ne-am văzut la videoclip, ei erau împreună. Au venit la videoclip și erau împreună. Nu am văzut nimic”, a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

„Acum o lună de zile”, a completat Claudia Puican.

Te-ar putea interesa și: Oana Moșneagu, schimbare radicală de look! Actrița a renunțat la părul lung pe care îl avea de ani buni / Foto

Bogdan de la Ploiești anunța despărțirea de Cristina Pucean 

În urmă cu o lună, pe 18 septembrie, Bogdan de la Ploiești anunța că el și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu. Cântărețul de manele le dădea asigură fanilor că nu este vorba despre o strategie. De asemenea, el a ținut să precizeze că nu s-a pus niciodată vorba despre infidelitate sau trădare.

„Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp, doar că nu am vrut să spunem asta ca să nu credeți că este vorba de vreo strategie de marketing sau să credeți că promovăm vreo piesă. Pur și simplu, astăzi din cauza hate-ului pe care și l-a luat ea pe rețelele de socializare și ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor să ne facă decât rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul. Nu a fost vorba de trădare, nu a fost vorba de înșelat, nici din partea mea, nici din partea ei”, spunea Bogdan de la Ploiești, pe contul său de TikTok.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel