”Asta a fost dorința mea”. Provocarea designerului Karmen Herscovici: Este ceva ce ar trebui să facă toată lumea / video

Data publicării:
Karmen Herscovici 
EXCLUSIV
Descriere foto: Karmen Herscovici 

Designerul Karmen Herscovici a vorbit la Mi-Th Influencer despre cea mai mare provocare a sa, dar și cum a gestionat-o.

Designerul Karmen Herscovici s-a aflat în spatele mai multor proiecte, de la ceea ce ține de creațiile de modă, la ținutele care apar în telenovele sau chiar la ținutele pe care le afișează parte dintre vedetele din România.

Aceasta a fost decizia designerului, care a avut mult de lucru pentru a putea face un pas în față și pentru ca publicul să vadă cine se află în spatele acestor creații vestimentare. 

”Provocarea mare este că am vrut să fiu în spatele a tot. Eu, Karmen Herscovici, am vrut să fiu în spatele a tot și de aceea numele meu nu a apărut în față. Și uite așa am ajuns și în spatele telenovelelor, am făcut chiar și bani din telenovele, am fost și în spatele vedetelor. Nu am apărut în față, niciodată, fiindcă asta a fost dorința mea. 

Mi-am dat seama foarte târziu, când am început să lucrez cu mine. Au fost mulți pași ca să scoatem convingerile”, a declarat designerul Karmen Herscovici, în emisiunea Mi-Th Influencer de la DC News TV și Spectacola.

Karmen Herscovici: A fost o asumare

 

De altfel designerul a afirmat că având ajutorul unui psiholog a putut afla foarte multe despre sine, dar și că la rândul său a putut să îi ajute și pe cei din jurul său. Mai mult decât atât, Karmen Herscovici a explicat care a fost primul pas spre această vindecare, dar și de ce este important acesta, pentru cei mai mulți dintre oameni.

”Primul pas, care este important să îl facă toată lumea, este să meargă la un psiholog, să afle despre ele”, a mai spus Karmen Herscovici, care a trecut pragul unui astfel de specialist în urmă cu 15 ani și care afirmă că decizia sa ”a fost o asumare”, dar și că a învățat foarte multe în toți acești ani, mai ales că a și făcut cursuri pe care le-a și practicat. 

”Recunosc că deși nu am amploare exprimării, este greu să fii cineva în interior și să nu poți scoate la exterior ce este la interior. Simt mai mult decât am cuvinte să le spun. Din cauza emoțiilor. (...) Am făcut multă consultanță și pentru designeri. Le dau ponturi, le dau și NU-uri, și DA-uri, de ce DA, de ce NU”, a mai spus Karmen Herscovici.

Designer: Îmi place să dăruiesc din cunoașterea mea

Întrebată care a fost motivul pentru care a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog, care într-o primă fază ar fi putut denota o oarecare slăbiciune, Karmen Herscovici a afirmat că ”nu mai reușea că își facă liniște în gânduri”.

”Am reușit să mă regăsesc”, a spus designerul, adăugând că se află în continuă căutare a sinelui, ”și acum, și cred că și până la 120 de ani. Este imposibil ca o frică, o furie, să plece din corp. Învățăm să le gestionă și atunci lucrăm toată viața”.

Potrivit designerului, al doilea pas în ”regăsire”, după psiholog, a fost practicarea unor cursuri. ”Am început să lucrez corporal. Eu consider că trebuie lucrat corp-minte-suflet, că dacă nu le lucrezi pe toate trei nu ai cum să ajungi nicăieri. Și am ajuns acum, în 2024, să predau și cursuri de conștientizare corporală, pentru că îmi place să dăruiesc din cunoașterea mea”, a conchis Karmen Herscovici.

Mai multe în video:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel